Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εκκενώθηκε το Υπουργείο Οικονομικών λόγω κρούσματος κορωνοϊού

Οι υπάλληλοι του υπουργείου αποχώρησαν προκειμένου αύριο Παρασκευή να γίνει απολύμανση του κτιρίου ενώ θα επιστρέψουν στα γραφεία τους την ερχόμενη Δευτέρα.

Εκκενώθηκε το Υπουργείο Οικονομικών λόγω κρούσματος κορωνοϊού

Εκκενώθηκε πριν από λίγη ώρα το κτίριο του υπουργείο Οικονομικών στην οδό Νίκης στο Σύνταγμα, μετά από κρούσμα κορωνοϊού. Οι υπάλληλοι του υπουργείου ενημερώθηκαν από τα μεγάφωνα να αποχωρήσουν από τα γραφεία τους.

Οπως έγινε γνωστό νωρίτερα, οι υπουργοί Αδωνις Γεωργιάδης, Ν. Παπαθανάσης και Γ. Πλακιωτάκης τέθηκαν σε καραντίνα μετά από συνάντηση χθες με επενδυτή, ο οποίος ενημέρωσε ότι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. 

Με εντολή της υπηρεσιακής γραμματέως, οι υπάλληλοι του υπουργείου αποχώρησαν προκειμένου αύριο Παρασκευή να γίνει απολύμανση του κτιρίου. Οι υπάλληλοι θα επιστρέψουν στα γραφεία τους την ερχόμενη Δευτέρα. Η εκκένωση του κτιρίου γίνεται βάσει του πρωτοκόλλου που πρέπει να ακολουθηθεί σε τέτοιες περιπτώσεις.

Να σημειωθεί ότι ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταικούρας δεν είχε επαφή με την επίμαχη ομάδα επενδυτών, ούτε με άτομα που ήρθαν σε επαφή μαζί τους. Βρίσκεται στη Φθιώτιδα για προγραμματισμένες δραστηριότητες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v