Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεργασία Δήμου Αθηναίων- ΓΕΕΘΑ για τη διαχείριση των απορριμμάτων του στρατοπέδου «Παπάγου»

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, το Στρατόπεδο «Παπάγου», το οποίο στεγάζει χιλιάδες ανθρώπους, παράγοντας σημαντικές ποσότητες απορριμμάτων, εντάσσεται στο Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Ανακύκλωσης του Δήμου Αθηναίων και ενισχύεται με τις απαραίτητες υποδομές εναπόθεσης ανακυκλώσιμων υλικών και βιοαποβλήτων.

Συνεργασία Δήμου Αθηναίων- ΓΕΕΘΑ για τη διαχείριση των απορριμμάτων του στρατοπέδου «Παπάγου»

Πρωτόκολλο Συναντίληψης και Συνεργασίας για τη διαχείριση των ανακυκλώσιμων συσκευασιών και των βιοαποβλήτων του στρατοπέδου «Παπάγου» που είναι και η έδρα του υπουργείου Εθνικής 'Αμυνας, υπέγραψαν ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης και ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής 'Αμυνας (ΓΕΕΘΑ) Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, το Στρατόπεδο «Παπάγου», το οποίο στεγάζει χιλιάδες ανθρώπους, παράγοντας σημαντικές ποσότητες απορριμμάτων, εντάσσεται στο Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Ανακύκλωσης του Δήμου Αθηναίων και ενισχύεται με τις απαραίτητες υποδομές εναπόθεσης ανακυκλώσιμων υλικών και βιοαποβλήτων. Δεκάδες κάδοι ανακύκλωσης χαρτιού, αλουμινίου, βιοαποβλήτων κ.α θα τοποθετηθούν σε όλο το στρατόπεδο, σε εσωτερικούς εξωτερικούς χώρους.

Η υπογραφή της συνεργασίας αυτής, τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, έχει μεταξύ άλλων «Ειδικά σε αυτή τη συγκυρία και μια σημαντική συμβολική υπεραξία» η οποία είπε, είναι «οι Ένοπλες Δυνάμεις και η αυτοδιοίκηση, συνεργάζονται. Κι εμείς ως αυτοδιοίκηση έχουμε την ευκαιρία να ανταποδώσουμε έστω και λίγο, όλα αυτά που μας προσφέρετε καθημερινά». Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ , από την πλευρά του ανέφερε ότι στέλνεται «παράλληλα ισχυρό το μήνυμα της συνεργασίας δύο βασικών θεσμών της Πολιτείας, των Ενόπλων Δυνάμεων και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και μάλιστα με τον μεγαλύτερο Δήμο της Χώρας, τον Δήμο Αθηναίων».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v