Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ενότητα: Απόπειρα δολοφονίας ο ξυλοδαρμός του εργαζόμενου στο μετρό

Είναι υποχρέωση της Πολιτείας να συλλάβει τους δράστες και η Δικαιοσύνη να τους τιμωρήσει παραδειγματικά, τονίζει η συνδικαλιστική παράταξη.

Ενότητα: Απόπειρα δολοφονίας ο ξυλοδαρμός του εργαζόμενου στο μετρό

Παρακολουθήσαμε όλοι τις σοκαριστικές εικόνες, στα δελτία ειδήσεων, του άγριου ξυλοδαρμού εργαζόμενου της ΣΤΑΣΥ από δύο κτήνη μπροστά στα έκπληκτα μάτια των επιβατών του συρμού, τονίζει σε ανακοίνωσή της η συνδικαλιστική παράταξη Ενότητα.

Οπως αναφέρει, «δεν ήταν ένας απλός προπηλακισμός. Ήταν απόπειρα δολοφονίας με πολλαπλά κτυπήματα στο κεφάλι του εργαζόμενου. Δεν έχει ιδεολογικό υπόβαθρο, όπως λένε κάποιοι δίνοντας τους άλλοθι ότι ήταν ’’αρνητές μάσκας’’. Ήταν δύο κτήνη που η πράξη τους είναι βέβαιο ότι έχει ιστορικό και παρελθόν και μετά βεβαιότητος έχει ξαναγίνει και θα επαναληφθεί.

Είναι υποχρέωση της Πολιτείας να συλλάβει τους δράστες και η Δικαιοσύνη να τους τιμωρήσει παραδειγματικά.

Η παράταξη μας ’’ΕΝΟΤΗΤΑ δύναμη ευθύνης και προοπτικής’’ καταδικάζει με τον πιο απόλυτο τρόπο αυτό που έγινε σε βάρος του συναδέλφου μας.

Τέλος καλούμε την διοίκηση της ΣΤΑΣΥ να προχωρήσει, σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία σε ένα ολοκληρωμένο σχεδιασμό για την προστασία των εργαζομένων της».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v