Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κέρκυρα: Υποτονικά έσοδα την πρώτη ημέρα της επανεκκίνησης του εμπορίου

Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχουν αναφερθεί, από την Αστυνομική Διεύθυνση, βεβαιωμένα πρόστιμα για παρατυπίες στην αγορά, είτε από τους καταστηματάρχες είτε από τους καταναλωτές.

Κέρκυρα: Υποτονικά έσοδα την πρώτη ημέρα της επανεκκίνησης του εμπορίου

Υποτονική ήταν σήμερα, πρώτη μέρα του ανοίγματος του λιανεμπορίου, η κίνηση της αγοράς, παρά τις μεγάλες εκπτώσεις που έχουν τα καταστήματα, κυρίως σε ένδυση και υπόδηση.

Μπορεί ο βασικός κεντρικός εμπορικός πεζόδρομος της Ευγενίου Βουλγάρεως, στο κέντρο της πόλης, να είχε πολύ κόσμο, όμως οι περισσότεροι αρκέστηκαν να επισκεφτούν τις βιτρίνες των καταστημάτων «κάνοντας έρευνα αγοράς», όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Την ίδια ώρα, αγοραστική κίνηση σημειώθηκε στα περιορισμένα πολυκαταστήματα της πόλης, ενώ από νωρίς το πρωί οι καταστηματάρχες του νησιού ήταν έτοιμοι να υποδεχθούν, κάτω από αυστηρά μέτρα προστασίας, τους καταναλωτές.

Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχουν αναφερθεί, από την Αστυνομική Διεύθυνση, βεβαιωμένα πρόστιμα για παρατυπίες στην αγορά, είτε από τους καταστηματάρχες είτε από τους καταναλωτές, ενώ να σημειωθεί ότι οι καταναλωτές φορούσαν μάσκες και τηρούσαν υπομονετικά τη σειρά προτεραιότητας εισόδου στα μαγαζιά και τις οδηγίες των καταστηματαρχών.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v