Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνομιλίες για το εμπόριο αγροτικών προϊόντων Ελλάδας-Σερβίας

Κύριο θέμα της συζήτησης αποτέλεσε η εξαγωγή της ελληνικής ελιάς και του ελαιολάδου και η από κοινού προώθηση πρωτοβουλιών για την μεταφορά τεχνογνωσίας στον τομέα της αγροτεχνολογίας.

Συνομιλίες για το εμπόριο αγροτικών προϊόντων Ελλάδας-Σερβίας

Τη δυνατότητα περαιτέρω ανάπτυξης του διμερούς εμπορίου αγροτικών προϊόντων ανάμεσα σε Ελλάδα και Σερβία, συζήτησε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιος Λιβανός με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό και υπουργό Γεωργίας, Δασών και Διαχείρισης Υδάτων της χώρας Μπρανισλάβ Νεντιμοβιτς (Branislav Nedimović) κατά την επίσκεψή του στο Βελιγράδι.

Κύριο θέμα της συζήτησης αποτέλεσε η εξαγωγή της ελληνικής ελιάς και του ελαιολάδου, η από κοινού προώθηση πρωτοβουλιών για την ενίσχυση επενδύσεων στον αγροτικό τομέα της Σερβίας, καθώς και για την μεταφορά τεχνογνωσίας στον τομέα της αγροτεχνολογίας.

Ο κ. Λιβανός συμμετέχει, επίσης, στην τριμερή διάσκεψη Ελλάδας- Κύπρου- Σερβίας και στις συναντήσεις τής αντιπροσωπείας της ελληνικής κυβέρνησης υπό τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια, με τον Πρόεδρο της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς (Aleksandar Vučić), τον πρόεδρο της Βουλής, Ίβιτσα Ντάτσιτς (Ivica Dačić) και τον Πατριάρχη των Σέρβων, Μακαριώτατο Πορφύριο Α'.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v