Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τραπεζάκια έξω από 3-4 Μαΐου εισηγούνται οι επιστήμονες

Διάγγελμα μητσοτάκη στις 18.00 Ανοιγμα της εστίασης αμέσως μετά το Πάσχα είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, η εισήγηση της επιστημονικής επιτροπής. Εως τις 22.00 αναμένεται να επιτρέπεται η κυκλοφορία τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Τραπεζάκια έξω από 3-4 Μαΐου εισηγούνται οι επιστήμονες

Σε εξέλιξη είναι η συζήτηση της επιτροπής για το άνοιγμα δραστηριοτήτων μετά το Πάσχα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ειδικοί τείνουν για άνοιγμα της εστίασης στις 3 ή 4 Μαΐου. Με δεδομένο το άνοιγμα της εστίασης, αναμένεται ότι θα επιτρέπονται οι μετακινήσεις μέχρι τις 23:00.

Στη συνεδρίαση εξετάστηκε όλος ο οδικός χάρτης για μετά το Πάσχα αλλά και η Μεγάλη Εβδομάδα κατά την οποία η απαγόρευση κυκλοφορίας προτείνεται να ξεκινά στις 22.00. Παράλληλα γίνεται σύσταση για έως εννέα άτομα την ημέρα του Πάσχα.

Σε ότι αφορά τις μετακινήσεις εκτός νομού αναμένεται να επιτραπούν ταυτόχρονα με το άνοιγμα του Τουρισμού στις 14 Μαϊου. 

Σε ό,τι αφορά το Πάσχα στο χωριό, το σενάριο έχει εγκαταλειφθεί οριστικά. Όπως είπε η Αρ. Πελώνη μιλώντας στον ΣΚΑΪ, «θα περιμένουμε την εισήγηση της επιτροπής. Η θέση της κυβέρνησης είναι να μην ανοίξουν οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις. Να μη ρισκάρουμε να μεταφερθεί ιικό φορτίο από περιοχές που έχουν υψηλό σε άλλες περιοχές της χώρας».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v