Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Λουκέτο σε δυο καταστήματα και πρόστιμα άνω των €100.000 το Σάββατο

Καταγράφηκαν 228 περιπτώσεις παράβασης των μέτρων επιδημιολογικού συναγερμού, ενώ επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 108.150 ευρώ και κύρωση αναστολής λειτουργίας 15 ημερών σε δυο επιχειρήσεις.

Λουκέτο σε δυο καταστήματα και πρόστιμα άνω των €100.000 το Σάββατο
Σε 87.913 ελέγχους που διενήργησαν το Σάββατο 12.06.2021 οι αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες (ΕΛ.ΑΣ, Λιμενικό Σώμα, ΕΑΔ, ΔΙ.Μ.Ε.Α., Σ.ΕΠ.Ε, Περιφέρειες και Δημοτική Αστυνομία) κατέγραψαν 228 περιπτώσεις παράβασης των μέτρων επιδημιολογικού συναγερμού, ενώ επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 108.150 ευρώ και κύρωση αναστολής λειτουργίας 15 ημερών σε δυο επιχειρήσεις.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας τον κύριο όγκο των ελέγχων (74.167) επιφορτίστηκε η ΕΛΑΣ, ενώ οι κυριότερες παραβάσεις αφορούσαν την χρήση μάσκας, την επίδειξη βεβαίωσης μετακίνησης/επίδειξη μη νόμιμης βεβαίωσης και την τήρηση της αναστολής λειτουργίας/ειδικών κανόνων λειτουργίας του κλάδου.

Οι έλεγχοι συνεχίζονται σε όλη την επικράτεια με βασικό στόχο, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, τη διασφάλιση της εφαρμογής των ειδικών όρων λειτουργίας των επιχειρήσεων και επίκεντρο τις περιοχές υψηλού εμπορικού ενδιαφέροντος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v