Δυνατή η διάθεση self-tests από σούπερ μάρκετ και παντοπωλεία

Τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή διευρύνει τα σημεία που μπορούν να διαθέτουν αυτοδιαγνωστικά τεστ ελέγχου.

Δυνατή η διάθεση self-tests από σούπερ μάρκετ και παντοπωλεία

Τη δυνατότητα διάθεσης self-tests για τον κορωνοϊό από σούπερ μάρκετ αλλά και παντοπωλεία, κατά παρέκκλιση κάθε άλλης διάταξης, δίνει τροπολογία η οποία κατατέθηκε στη Βουλή.

Σκοπός είναι η αύξηση των σημείων διάθεσης αυτοδιαγνωστικών τεστ ελέγχου για το καλοκαίρι.

Η διάταξη έχει ισχύ μέχρι τις 30/9/2021 και σύμφωνα με την τροπολογία, εκτός από τα φαρμακεία, self-tests θα μπορούν πλέον να διαθέτουν και καταστήματα λιανικής διάθεσης τροφίμων και ποτών που λειτουργούν νόμιμα ως υπεραγορές τροφίμων (σούπερ μάρκετ) ή παντοπωλεία.

Δείτε εδώ την τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v
Απόρρητο