Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο Δήμος Ελευσίνας θα αποκτήσει Μουσικό Γυμνάσιο-Λύκειο

Η εκπόνηση μελέτης αφορά στην ωρίμαση του έργου ανέγερσης του Μουσικού Σχολείου στο Ο.Τ. 344 της περιοχής Παράδεισος Ελευσίνας και πιο συγκεκριμένα ενός κτιρίου 4.992 τ.μ. μαζί με τους υπόγειους χώρους και του περιβάλλοντος αυτού χώρου 3.132 τ.μ. Το συνολικό ποσό ανέρχεται στα 909.400 ευρώ.

Ο Δήμος Ελευσίνας θα αποκτήσει Μουσικό Γυμνάσιο-Λύκειο

Ένας στόχος ετών για την Ελευσίνα φτάνει πλέον στην υλοποίησή του. Πρόκειται για τη δημιουργία ενός Μουσικού Γυμνασίου και Λυκείου, η μελέτη του οποίου εντάχθηκε στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Η εκπόνηση της μελέτης αφορά στην ωρίμαση του έργου ανέγερσης του Μουσικού Σχολείου στο Ο.Τ. 344 της περιοχής Παράδεισος Ελευσίνας και πιο συγκεκριμένα ενός κτιρίου 4.992 τ.μ. μαζί με τους υπόγειους χώρους και του περιβάλλοντος αυτού χώρου 3.132 τ.μ. Το συνολικό ποσό ανέρχεται στα 909.400 ευρώ.

«Η ένταξη στο πρόγραμμα ‘'Αντώνης Τρίτσης'' του έργου κατασκευής του Μουσικού Σχολείου Ελευσίνας είναι μια εξαιρετικά σημαντική εξέλιξη, καθώς δρομολογεί ένα διαχρονικό αίτημα των δημοτών της Ελευσίνας και της Μαγούλας, αλλά και της εκπαιδευτικής κοινότητας», δήλωσε ο δήμαρχος Αργύρης Οικονόμου και στη συνέχεια τόνισε: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την έκβαση της αξιολόγησης του φακέλου που αποστείλαμε στο υπουργείο Εσωτερικών, μετά από προετοιμασία της Τεχνικής Υπηρεσίας μας. Ο δήμος μας συνεχίζει να διεκδικεί την ένταξή του σε χρηματοδοτικά προγράμματα επ' ωφελεία των πολιτών και να αξιοποιεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κάθε τέτοια ευκαιρία, έχοντας τη γνώση και τη βούληση και με σκοπό την εξοικονόμηση χρημάτων».

Από τη δική του μεριά, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Αθανάσιος Μαυρογιάννης, ανέφερε: «Μια ιδέα που για χρόνια κυοφορείται στον δήμο μας, σήμερα παίρνει το δρόμο προς την υλοποίησή της. Από την πλευρά μας, ως Τεχνική Υπηρεσία του δήμου, με σωστό σχεδιασμό και μεθοδικότητα αξιοποιήσαμε το πρόγραμμα ‘'Αντώνης Τρίτσης'' για την υλοποίηση αυτού του σημαντικού έργου για την περιοχή μας».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v