Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέο φορέα συστήνουν οι ελληνικές εταιρίες σφραγιστικών και συγκολλητικών υλικών

Δημιουργείται η Ελληνική Ομάδα Παραγωγών Σφραγιστικών και Συγκολλητικών Υλικών η οποία μέσω του ΣΕΧΒ είναι μέλος του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Βιομηχανιών Σφραγιστικών και Συγκολλητικών Υλικών (FEICA).

Νέο φορέα συστήνουν οι ελληνικές εταιρίες σφραγιστικών και συγκολλητικών υλικών

Στη σύσταση ενός νέου φορέα προέβησαν οι Ελληνικές εταιρείες παραγωγής Σφραγιστικών και Συγκολλητικών Υλικών, την επονομαζόμενη ΟΣΣΥ (Ελληνική Ομάδα Παραγωγών Σφραγιστικών και Συγκολλητικών Υλικών), η οποία μέσω του Συνδέσμου Ελληνικών και Χημικών Βιομηχανιών είναι μέλος του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Βιομηχανιών Σφραγιστικών και Συγκολλητικών Υλικών (FEICA).

Την ΟΣΣΥ απαρτίζουν 12 επιχειρήσεις : H.B. Fuller Greece SAIC, Henkel Hellas SA, Mapei Hellas, Sika Hellas, Kerakoll Hellas, Alchimica Building Chemicals, Ravago Hellas S.A., Isomat S.A. Building Chemicals and Mortars, A. Elliniadis SA, Vertico, Elastotet S.A., Bostik Hellas S.A.

Κατά την ιδρυτική Συνέλευση τόσο η κa. Kristel Ons, Γενική Γραμματέας του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Βιομηχανιών Σφραγιστικών και Συγκολλητικών Υλικών, όσο και ο κ. Πάνος Σκαρλάτος Γενικός Διευθυντής του Συνδέσμου Ελληνικών Χημικών Βιομηχανιών συνεχάρησαν τα μέλη για τη δημιουργία της νέας ομάδας και δήλωσαν την πλήρη υποστήριξη τους στο έργο τους.

Ο Πρόεδρος του ΣΕΧΒ κ. Βασ. Γούναρης δήλωσε: «είμαστε χαρούμενοι για την ισχυροποίηση των δεσμών μεταξύ ομάδων ομοειδούς δραστηριότητας εντός του ΣΕΧΒ. Στρατηγικός στόχος του ΣΕΧΒ είναι η ενίσχυση του ρόλου των επί μέρους δραστηριοτήτων ιδιαίτερα αυτή τη περίοδο που όλοι οι κλάδοι αντιμετωπίζουν τη πρόκληση της προσαρμογής στη Πράσινη Συμφωνία».

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v