Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στυλιανίδης: Η Τρίτη θα είναι πολύ δύσκολη ημέρα στην Αττική

Ο υπουργός ζήτησε συγνώμη στους πολίτες που ταλαιπωρήθηκαν και εκτίμησε ότι η χώρα παρέμεινε... «λειτουργική». Επέρριψε ευθύνες στην παραχωρησιούχο εταιρεία για την εικόνα στην Αττική Οδό. Σφοδρή κριτική ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ.

Στυλιανίδης: Η Τρίτη θα είναι πολύ δύσκολη ημέρα στην Αττική

Οι συνθήκες θα συνεχίσουν να είναι αντίξοες και αύριο, τόνισε ο Χρήστος Στυλιανίδης ενημερώνοντας για την πορεία της κακοκαιρίας. Γνωστοποίησε ότι από αύριο το μεσημέρι θα εξασθενίσουν τα φαινόμενα στην Αττική, αλλά θα αντιμετωπίσουμε μετά το πρόβλημα του παγετού.

Παραδέχτηκε ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στην Αττική Οδό, υποστηρίζοντας ότι η εταιρεία δεν κατάφερε να κρατήσει τον δρόμο ανοικτό παρά τις συσκέψεις που έγιναν. Προσωπικά πιστεύω ότι πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες στην εταιρεία. Αυτή θα είναι η εισήγηση μου στον πρωθυπουργό είπε.

Γίνεται τιτάνια προσπάθεια να απεγκλωβιστούν οι οδηγοί στην Αττική Οδό, δήλωσε ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας.

Εκτίμησε δε ότι επιτεύχθηκε ο στόχος να παραμείνει η χώρα λειτουργική. Σε ότι αφορά τα μέσα μεταφοράς δήλωσε ότι η κατάσταση μεταβάλλεται και πως οι πολίτες πρέπει να ενημερώνονται από το υπουργείο Μεταφορών.

Οπως είπε τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση είναι περιορισμένα. Εκτίμησε ότι παρά τον όγκο του χιονιού επιτεύχθηκε να είναι οι δυσκολίες υπό έλεγχο. 

ΣΥΡΙΖΑ: Θράσος χωρίς προηγούμενο

«Το θράσος της κυβέρνησης δεν έχει προηγούμενο», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του μετά τις δηλώσεις του Χρ. Στυλιανίδη.

Με χιλιάδες οδηγούς εγκλωβισμένους εδώ και ώρες και με κλειστούς τους πιο κεντρικούς δρόμους της Αθήνας από τις πρώτες ώρες του χιονιά, παρά τις προειδοποιήσεις επιστημόνων εδώ και μία εβδομάδα, εμφανίστηκε στις οθόνες μας ο αρμόδιος υπουργός και ο περιφερειάρχης για να ισχυριστούν ότι «κρατήσαμε τη χώρα λειτουργική»!

Το απόλυτο μπάχαλο του επιτελικού κράτους σε συνδυασμό με απύθμενο θράσος και πρωτοφανή κυνισμό. Και φυσικά η ευθύνη ανήκει πάντα κάπου αλλού. Άλλοτε στους πολίτες, άλλοτε στον ΔΕΔΔΗΕ, άλλοτε στους «ασυνείδητους οδηγούς» και στην Αττική Οδό.

Όλοι έχουν από μία ευθύνη σε αυτή τη χώρα εκτός από τον κ. Μητσοτάκη που διεκδικεί τα πρωτεία του πιο ανεύθυνου Έλληνα.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v