Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΤΑΔ: Ηλεκτρονικός διαγωνισμός για εκμίσθωση παραθαλάσσιου ακινήτου στην Ανάβυσσο

Σκοπός του διαγωνισμού είναι η εκμίσθωση της συγκεκριμένης έκτασης και των εγκαταστάσεων για πέντε έτη με δυνατότητα παράτασης για πέντε επιπλέον έτη. Εως 22 Ιουλίου το ενδιαφέρον.

ΕΤΑΔ: Ηλεκτρονικός διαγωνισμός για εκμίσθωση παραθαλάσσιου ακινήτου στην Ανάβυσσο

 

Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε. ανακοινώνει την προκήρυξη Ηλεκτρονικού Ανοικτού Πλειοδοτικού Διαγωνισμού (e-auction), μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της www.e-publicrealestate.gr  για την εκμίσθωση παραθαλάσσιας έκτασης, εμβαδού 4.878,70 τ.μ., επί της οποίας υφίστανται: κτίριο ξύλινης κατασκευής, συνολικής επιφάνειας 225,29 τ.μ. (ενεργειακής κατηγορίας Ζ), περιβάλλων  διαμορφωμένος χώρος με πέργκολες και ξύλινο deck, καθώς και στεγασμένος βοηθητικός χώρος, επιφανείας 41,42 τ.μ. Το εν λόγω ακίνητο βρίσκεται στο 50ο χλμ. της Λεωφόρου Αθηνών-Σουνίου στη θέση Αλυκές Αναβύσσου.

Σκοπός του διαγωνισμού είναι η εκμίσθωση της συγκεκριμένης έκτασης μετά των επ’ αυτής εγκαταστάσεων για πέντε (5) έτη με δυνατότητα παράτασης για πέντε (5) επιπλέον έτη, κατόπιν συμφωνίας και των δύο μερών.

Σκοπός της μίσθωσης είναι η λειτουργία σχολής ή ομίλου ή κέντρου θαλασσίων αθλημάτων (ενδεικτικά ιστιοσανίδας) μετά των συνοδών σε αυτή λοιπών επιτρεπόμενων δραστηριοτήτων (αναψυκτήριο/εντευκτήριο), σύμφωνα με τις ισχύουσες στην περιοχή διατάξεις.  Ο ανάδοχος θα αναλάβει τις δαπάνες για την πλήρη ανακατασκευή και λειτουργία του ακινήτου με βάση την ήδη πραγματοποιθείσα δόμηση. 

Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί σύμφωνα με τον Κανονισμό Εκμισθώσεων, Μισθώσεων, Παραχωρήσεων, Εκποιήσεων, Ανταλλαγών, Αγορών και Αντιπαροχών της ΕΤΑΔ Α.Ε. Οι ενδιαφερόμενοι, προκειμένου να λάβουν σχετική πληροφόρηση για τη διαγωνιστική διαδικασία και να προμηθευτούν τους Γενικούς και Ειδικούς όρους του Διαγωνισμού, καλούνται να επισκεφθούν την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.e-publicrealestate.gr

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό είναι η εγγραφή στην ηλεκτρονική πλατφόρμα. Προθεσμία και τόπος υποβολής του Φακέλου Δικαιολογητικών του διαγωνισμού: Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022, 14.00 ώρα Ελλάδος, Γραφεία ΕΤΑΔ Α.Ε., Βουλής 7 Σύνταγμα, Αθήνα (2ος όροφος – Πρωτόκολλο). 

Η ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής της οικονομικής προσφοράς θα ανακοινωθεί στους συμμετέχοντες που θα περάσουν επιτυχώς το στάδιο ελέγχου δικαιολογητικών συμμετοχής σύμφωνα με τους ισχύοντες Γενικούς Όρους Διαγωνισμού για τους ανοικτούς διαγωνισμούς με δικαίωμα αντιπροσφορών σχετικά με την εκμίσθωση ακινήτων της ΕΤΑΔ Α.Ε. 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v