Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κεδίκογλου: Στηρίζουμε τον πτηνοτροφικό κλάδο

«Υποχρέωσή μου είναι, εκ της θέσης μου, να στηρίξω την πτηνοτροφία, που είναι ο μόνος κλάδος που πετυχαίνει μια σχετική αυτάρκεια της Ελλάδας, δηλαδή το 90% των αναγκών μας σε κοτόπουλο», δήλωσε ο κ. Κεδίκογλου.

Κεδίκογλου: Στηρίζουμε τον πτηνοτροφικό κλάδο

Την στήριξη της κυβέρνησης στο πτηνοτροφικό κλάδο τόνισε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σίμος Κεδίκογλου σε συνάντηση που είχε με εκπροσώπους της Ένωσης Πτηνοτρόφων Κεντρικής και Νότιας Ελλάδας (Ε.Π.ΚΕ.Ν.Ε.).

«Υποχρέωσή μου είναι, εκ της θέσης μου, να στηρίξω την πτηνοτροφία, που είναι ο μόνος κλάδος που πετυχαίνει μια σχετική αυτάρκεια της Ελλάδας, δηλαδή το 90% των αναγκών μας σε κοτόπουλο», δήλωσε ο κ. Κεδίκογλου επισημαίνοντας ότι «το δίδαγμα που έχει βγει από τις αλλεπάλληλες κρίσεις, είναι να ισχύσουμε την αυτάρκεια μας, ενεργειακή και διατροφική και στη παραγωγή ζωοτροφών».

Η αντιπροσωπεία Δ.Σ. της Ένωσης, αποτελούμενη από τον πρόεδρο Γιώργο Δεληκωνσταντή, τον αντιπρόεδρο Πέτρο Αλεξίου, τον ταμία Γιώργο Αλεξόπουλο και το μέλος Απόστολο Ζιώγα, έθεσε στον αρμόδιο υφυπουργό μια σειρά θεμάτων που απασχολούν συνολικά τον κλάδο της πτηνοτροφίας.

Από την πλευρά του ο κ. Κεδίκογλου στάθηκε επίσης στα συνεταιριστικά σχήματα και στα πλεονεκτήματά τους και υπογράμμισε «οι δίαυλοι επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων του κλάδου σας και του υπουργείου θα παραμείνουν ανοικτοί».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v