Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα ηγεσία εκλέγει το Σαββατοκύριακο η ΓΣΕΒΕΕ

Η Γενική Συνέλευση της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Novotel. Ποιοι θα παραστούν.

Νέα ηγεσία εκλέγει το Σαββατοκύριακο η ΓΣΕΒΕΕ

Το Σάββατο 24 και Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022 πρόκειται να πραγματοποιηθεί η 52η Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της ΓΣΕΒΕΕ στο ξενοδοχείο Novotel (Μιχ. Βόδα 4-6, Αθήνα). Οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης θα ξεκινήσουν το μεσημέρι του Σαββάτου 24/9/2022 και θα περατωθούν το απόγευμα της Κυριακής 25/9 με την ολοκλήρωση και της εκλογικής διαδικασίας.

Στο πλαίσιο της ανοικτής συνεδρίασης το Σάββατο 24/9 και ώρα 18:30 το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας (ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ) διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: “Μικρή επιχείρηση: το αποτύπωμά της στην ανάπτυξη της οικονομίας” στη διάρκεια της οποίας θα πραγματοποιηθεί συζήτηση - στρογγυλό τραπέζι με την συμμετοχή των κ. Άδωνι Γεωργιάδη, Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Χάρη Μαμουλάκη, Βουλευτή Ηρακλείου, Αναπληρωτή Τομεάρχη Οικονομίας & Ανάπτυξης της Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κ. Απόστολου Πάνα, Βουλευτή Χαλκιδικής, Τομεάρχη Ανάπτυξης & Επενδύσεων της Κ.Ο. ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, κ. Θανάση Τζίμα, Μέλους της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Υπευθύνου τμήματος ΕΒΕ , Εκπροσώπου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ και του κ. Κώστα Ντάσκα, Συντονιστή της Κ.Ε. ΜέΡΑ 25. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος κ. Νίκος Ρογκάκος.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την απονομή τιμητικών διακρίσεων σε συνδικαλιστικά στελέχη για την προσφορά τους στο συνδικαλιστικό κίνημα καθώς και σε εκπροσώπους των έντυπων και ηλεκτρονικών ΜΜΕ για την ανάδειξη των θεμάτων της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας και του έργου της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ)

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v