«Καμπάνες» σε έξι επιχειρήσεις για προϊόντα-μαϊμούδες

Οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν από 21 έως και 23 Σεπτεμβρίου 2022, εντοπίστηκαν, κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν 21.145 τμχ. διαφόρων απομιμητικών ειδών και επιβλήθηκαν πρόστιμα σε έξι επιχειρήσεις, συνολικού ύψους 157.000 ευρώ.

«Καμπάνες» σε έξι επιχειρήσεις για προϊόντα-μαϊμούδες

Πρόστιμα σε έξι επιχειρήσεις στην Κρήτη, συνολικού ύψους 157.000 ευρώ, επέβαλε η Διυπηρεασιακή Μονάδα Ελέγχου της Αγοράς (ΔΙΜΕΑ), ενώ κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν 21.145 τμχ. διαφόρων απομιμητικών ειδών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, η ΔΙΜΕΑ, σε συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ. - Υπηρεσία Οργανωμένου Εγκλήματος Κρήτης, διενήργησαν ελέγχους σε καταστήματα και αποθήκες χονδρικής πώλησης στο Ηράκλειο και στο Ρέθυμνο, σε συνέχεια των ελέγχων που πραγματοποίησε η υπηρεσία το προηγούμενο διάστημα στο νησί και μετά από αξιοποίηση σχετικών πληροφοριών.

Οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν από 21 έως και 23 Σεπτεμβρίου 2022 και εντοπίστηκαν, κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν 21.145 τμχ. διαφόρων απομιμητικών ειδών (είδη ένδυσης και υπόδησης, αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας, αρώματα κ.α.) και επιβλήθηκαν πρόστιμα σε έξι επιχειρήσεις, συνολικού ύψους 157.000 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v