Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΥΠΟΙΚ: Χώροι κοινωνικής ανταποδοτικότητας εντός Ελληνικού–Αγ. Κοσμά

Με την υπουργική απόφαση καθορίζονται οι κοινωφελείς χώροι που μπορούν να παραχωρηθούν χωρίς αντάλλαγμα και κατά κυριότητα στους όμορους δήμους, Αλίμου, Γλυφάδας και Ελληνικού-Αργυρούπολης.

ΥΠΟΙΚ: Χώροι κοινωνικής ανταποδοτικότητας εντός Ελληνικού–Αγ. Κοσμά

Την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου, ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας θα υπογράψει την Υπουργική Απόφαση για την κατανομή των κοινωφελών χώρων και χώρων κοινωνικής ανταποδοτικότητας που εμπίπτουν εντός του Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού – Αγίου Κοσμά, με την οποία καθορίζονται οι εν λόγω χώροι που μπορούν να παραχωρηθούν χωρίς αντάλλαγμα και κατά κυριότητα στους όμορους δήμους, δηλαδή στους δήμους Αλίμου, Γλυφάδας και Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Οπως αναφέρει ανακοίνωση, η υπογραφή της Υπουργικής Απόφασης θα πραγματοποιηθεί στις 14.00, στον 3ο όροφο του Υπουργείου Οικονομικών (αίθουσα 305), σε ειδική εκδήλωση, στην οποία θα λάβουν μέρος οι δήμαρχοι Αλίμου κ. Ανδρέας Κονδύλης, Γλυφάδας κ. Γιώργος Παπανικολάου και Ελληνικού-Αργυρούπολης κ. Γιάννης Κωνσταντάτος και θα παραστούν ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας κ. Εμμανουήλ Μαστρομανώλης, οι βουλευτές Νοτίου Τομέα Αθηνών, υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπουργείου Οικονομικών και στελέχη της Lamda Development.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v