Σ. Εφραίμογλου (ΕΒΕΑ): Στις εκλογές οι πολίτες ζήτησαν πολιτική σταθερότητα

Το μήνυμα της κάλπης ήταν ξεκάθαρο, ακόμη κι αν, λόγω του εκλογικού συστήματος, απαιτείται η διεξαγωγή δεύτερων εκλογών, δήλωσε η πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Αναμένουμε άμεσο σχηματισμό κυβέρνησης.

Σ. Εφραίμογλου (ΕΒΕΑ): Στις εκλογές οι πολίτες ζήτησαν πολιτική σταθερότητα

«Στις εκλογές της 21ης Μαΐου εκφράστηκε με σαφήνεια το αίτημα των πολιτών για πολιτική σταθερότητα και αυτοδύναμη κυβέρνηση», δήλωσε η πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών Σοφία Κουνενάκη-Εφραίμογλου, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

«Το μήνυμα της κάλπης ήταν ξεκάθαρο, ακόμη κι αν, λόγω του εκλογικού συστήματος, απαιτείται η διεξαγωγή δεύτερων εκλογών», πρόσθεσε.

«Αναμένουμε, επομένως, να προχωρήσουν οι διαδικασίες στον συντομότερο δυνατό χρόνο, ώστε η χώρα να αποκτήσει κυβέρνηση με ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία και ορίζοντα τετραετίας. Μια κυβέρνηση, η οποία θα αξιοποιήσει την εντολή των πολιτών, για να συνεχίσει με ακόμη περισσότερη τόλμη και αποτελεσματικότητα τις μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται ο τόπος, για να τρέξει ακόμη πιο γρήγορα στον δρόμο της ανάπτυξης».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v