Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα καθυστέρηση στη δίκη της Folli Follie!

Το δικαστήριο όρισε νέα ημερομηνία για τις 14 Σεπτεμβρίου καθώς το πρωί προέκυψε ζήτημα με κώλυμα που δηλώθηκε από την εισαγγελέα. Στο δικαστήριο βρέθηκαν ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος, η σύζυγός του Καίτη, καθώς και ο γιος τους Τζώρτζης.

Νέα καθυστέρηση στη δίκη της Folli Follie!

Παρά τις διαβεβαιώσεις ότι «όλα είναι έτοιμα για την εκδίκαση της υπόθεσης» αλλά και την ειδική άδεια που δόθηκε για τους συνηγόρους να παραστούν, εξαιρούμενοι από την αποχή διαρκείας από δίκες που αφορούν το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης, η δίκη της Folli Follie θα ξεκινήσει σε… τρεις μήνες.

Η δίκη στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων ξεκίνησε σήμερα μετά από επτάμηνη αναβολή και διακόπηκε μετά από λίγο για τις 14 Σεπτεμβρίου, λόγω κωλύματος της εισαγγελέως του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

Οι κατηγορούμενοι και άλλοτε βασικοί μέτοχοι της Folli Follie Δημήτρης, Καίτη και Τζώρτζης Κουτσολιούτσος εμφανίστηκαν νωρίς το πρωί στο Εφετείο. Ωστόσο αποχώρησαν άμεσα μετά την ανακοίνωση της προέδρου του δικαστηρίου ότι η δίκη δεν πρόκειται να ξεκινήσει σήμερα. Εντύπωση προκαλεί δε το γεγονός ότι η υπόθεση ούτε καν εκφωνήθηκε, ενώ δεν υπήρξε ούτε δήλωση αποχής της εισαγγελέως από τη δίκη λόγω του προσωπικού της κωλύματος.

Παρόντες στο δικαστήριο ήταν και οι δικηγόροι της εταιρείας Folli Follie, οι οποίοι θα επιχειρήσουν εκ νέου να παρίστανται ως πολιτικώς ενάγοντες στη δίκη που θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο.

Στην πρώτη δίκη, που αναβλήθηκε τελικώς τον περασμένο Δεκέμβριο, το δικαστήριο είχε αποφασίσει την αποβολή τους από τη διαδικασία, δεχόμενο την ένσταση της υπεράσπισης η οποία υποστήριξε ότι η εταιρεία δεν έχει υποστεί ζημιά από τους παραποιημένους οικονομικούς ισολογισμούς και τη χειραγώγηση της μετοχής και μάλιστα ότι τα κέρδη από τις παράνομες δραστηριότητες κατέληξαν στην πλειονότητά τους στα ταμεία της εταιρείας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v