Δεκαεννέα εταιρείες από Ελλάδα και Κύπρο στην «The smarter E Europe»

Χιλιάδες εκθέτες από 57 χώρες συμμετείχαν στην εκδήλωση για την ενεργειακή βιομηχανία στην Ευρώπη, που πραγματοποιήθηκε στο Μόναχο. Την Αθήνα και τη Λευκωσία αντιπροσώπευσε το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο.

Δεκαεννέα εταιρείες από Ελλάδα και Κύπρο στην «The smarter E Europe»

Με 19 εταιρίες από Ελλάδα και Κύπρο έριξε «αυλαία» η The smarter E Europe 2023, η κορυφαία πλατφόρμα για την ενεργειακή βιομηχανία στην Ευρώπη, που διοργανώνεται κάθε χρόνο στο Μόναχο από την Solar Promotion GmbH, η οποία αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα και την Κύπρο από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Ειδικότερα σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι ελληνικές εταιρίες, που έλαβαν μέρος στη διοργάνωση, είναι οι: Αlumil Solar, Ameresco Sunel, Brite Hellas S.A., Elvan S.A., Hellenic Organic and Printed Electronics Association (HOPE-A), ILVIEF SA, Leoch Europe S.A., Metaloumin S.A., Organic Electronic Technologies PC (O.E.T.), Profilodomi, Protasis SA, Raycap GmbH, Sigma Energy, Solbotix, Sonne Aktion Ltd., Sunlight Group Energy Storage Systems και Thrace Group και από την Κύπρο οι EDAMS Technology και Recom Technologies.

Στο πλαίσιο της The smarter E Europe 2023 το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο διοργάνωσε επιχειρηματική αποστολή, στην οποία μετείχαν υψηλόβαθμα στελέχη της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας, της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου και των εταιριών ADAMSNET, ALTHOM, Δέλτα Τεχνική, Ενεργειακή Κοινότητα ΜYGDONEA και TES, τα οποία είχαν σειρά επαφών και συζητήσεων με διεθνείς εταιρίες, τόσο για τη μεταφορά τεχνογνωσίας όσο και για τη διεκδίκηση μεριδίου στη διεθνή ενεργειακή αγορά με νέες συνεργασίες και συμπράξεις και την ανάληψη έργων σε διεθνές επίπεδο.

Σημειώνεται ότι φέτος στη The smarter E Europe 2023 συμμετείχαν 2.469 εκθέτες από 57 χώρες, οι οποίοι κατέλαβαν 180.000 τ.μ. εκθεσιακού χώρου, ενώ την έκθεση επισκέφθηκαν πάνω από 106.000 ενδιαφερόμενοι από 166 χώρες και περισσότεροι από 2.000 συμμετείχαν στο Συνέδριο, που συνοδεύει την έκθεση και στις παράλληλες εκδηλώσεις.

Να σημειωθεί ότι η The smarter E Europe αποτελεί την «ομπρέλα» των εκθέσεων Intersolar Europe, ees Europe, Power2Drive Europe και EM-Power Europe, οι οποίες καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα της ενεργειακής βιομηχανίας, από τους τομείς των φωτοβολταϊκών και των συσσωρευτών ενέργειας έως τα ηλεκτρικά οχήματα και την ευφυή χρήση της ενέργειας στις κτιριακές εγκαταστάσεις.

Το νέο ραντεβού της The smarter E Europe ανανεώθηκε για τις 19 – 21 Ιουνίου 2024 στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου, στην οποία προγραμματίζεται η διοργάνωση Εθνικού Ομαδικού Περιπτέρου από την Enterprise Greece με την υποστήριξη του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v