Τρεις ελληνικές εταιρείες στη διεθνή έκθεση αυτοματισμού Automatica

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε 27–30 Ιουνίου από τον Εκθεσιακό Οργανισμό του Μονάχου, με επίσημο αντιπρόσωπο στην Ελλάδα και την Κύπρο το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο. Συμμετείχαν εκθέτες από 34 χώρες.

Τρεις ελληνικές εταιρείες στη διεθνή έκθεση αυτοματισμού Automatica

Τρεις εταιρείες από την Ελλάδα συμμετείχαν στη Διεθνή Έκθεση Αυτοματισμού και Ρομποτικής, automatica 2023, η οποία πραγματοποιήθηκε 27 – 30 Ιουνίου 2023 από τον Εκθεσιακό Οργανισμό του Μονάχου, με επίσημο αντιπρόσωπο στην Ελλάδα και την Κύπρο το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση στην έκθεση συμμετείχαν 650 εκθέτες από 34 χώρες και μεταξύ αυτών η Ελλάδα με τις εξής εταιρείες: Axl Imperial Ltd. Greek Branch, I4byDesign Competence Center και Progressive Robotics I.K.E, οι οποίες παρουσίασαν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε περισσότερους από 40.000 επισκέπτες από 88 χώρες.

Στο επίκεντρο αυτής της αποκλειστικά βιομηχανικής διεθνούς έκθεσης, πρωταγωνιστικούς ρόλους είχαν οι τομείς: τεχνολογίες συναρμολόγησης και χειρισμού, ρομποτική, βιομηχανική επεξεργασία εικόνας, «πράσινοι αυτοματισμοί» καθώς και παρεμφερείς τεχνολογίες. Στην automatica 2023 παρουσιάστηκαν καινοτομίες, που αφορούν από εξαρτήματα έως συστήματα αυτοματισμού και ρομποτικής και από υπηρεσίες έως εφαρμογές αυτών, για όλους τους παραγωγικούς τομείς, με στόχο την αυτόνομη παραγωγή.

Η επόμενη automatica θα ανοίξει τις πύλες της από 24 έως 27 Ιουνίου 2025 στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου και θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με τις εκθέσεις LASER World of PHOTONICS, τη Διεθνή Έκθεση για Εξαρτήματα, Συστήματα και Εφαρμογές Φωτονικής και World of QUANTUM, στην οποία θα παρουσιαστεί ολόκληρο το φάσμα της κβαντικής τεχνολογίας και οι πιθανές εφαρμογές της σε τομείς, όπως οι υπολογιστές και η κρυπτογραφία, οι αισθήσεις και η φωτογραφία, η επικοινωνία και η ιατρική.

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες αναφορικά με την έκθεση automatica, να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, στο τηλ.: 210 64 19 037 ή να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: https://automatica-munich.com/.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v