Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

DHR Services: Στόχος η διαχείριση 20 ξενοδοχείων το 2024

Το πλάνο της εταιρείας προβλέπει την ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου της. Ποιοι προορισμοί βρίσκονται στο στόχαστρο των επικεφαλής της εταιρείας.

DHR Services: Στόχος η διαχείριση 20 ξενοδοχείων το 2024

Στην ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου της επενδύει η DHR Services, με στόχο ο αριθμός των υπό διαχείριση ξενοδοχείων της να φτάσει τα 20 μέσα στο 2024. Στο στόχαστρο της εταιρείας, η οποία σήμερα διαθέτει 10 ξενοδοχεία στο portfolio της, βρίσκονται οι Κυκλάδες, ο Πειραιάς, η Χίος, η Κως, η Κέρκυρα και η Κύπρος.

«Στόχος μας είναι να αναλάβουμε τη διαχείριση περισσότερων ξενοδοχείων που φέρουν κάποιο διεθνές brand. Είμαστε στη φάση του visibility study για κάποια projects σε Πειραιά, Χίο, Κω και Κέρκυρα», επεσήμανε ο Γιάννης Χωμενίδης, Chief Executive Officer της εταιρείας, στο πλαίσιο παρουσίασης των σχεδίων της DHR Services.

Η DHR Services σήμερα διαχειρίζεται συνολικά 10 ξενοδοχεία, 7 εκ των οποίων φέρουν το brand της αλυσίδας Domotel Hotels and Resorts (Domotel Kastri Αθήνα, Domotel Olympia Thessaloniki, Domotel Xenia Volos, Domotel Arni Καρδίτσα, Domotel Neve Καϊμακτσαλάν, Domotel Anemolia Arachova, Domotel Agios Nikolaos Syvota).

Εκτός από αυτά, στο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας περιλαμβάνονται τρία ακόμη ξενοδοχεία, δύο στην Κρήτη (το Radisson Blu Beach Resort, Milatos και ένα project που αναπτύσσει το ισραηλινών συμφερόντων ISSTA Travel, το Eco Dome Resort) και ένα στη Μύκονο, το Semeli Coast που θα κάνει πρεμιέρα το Πάσχα. Τα συγκεκριμένα ξενοδοχεία εντάχθηκαν στο δυναμικό της DHR Services το 2023.

«Εστιάζουμε επίσης στην Κύπρο, υπάρχει μεγάλη ανάπτυξη ειδικά στη Λεμεσό», τόνισε ο Γ. Χωμενίδης. «Υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από Έλληνες επιχειρηματίες είτε να βάλουν το ξενοδοχείο τους κάτω από την ομπρέλα κάποιας αλυσίδας είτε να αλλάξουν brand. Αυτό το μοντέλο δεν το συναντούσες την προηγούμενη δεκαετία. Τώρα έχουν καταλάβει όλοι πόσο αναγκαίο ή θετικό είναι να βρίσκεται ένα ξενοδοχείο κάτω από μια διεθνή αλυσίδα», προσέθεσε ο CEO της εταιρείας, επισημαίνοντας ότι στα σχέδια της εταιρείας περιλαμβάνεται και η σύναψη περισσότερων συνεργασιών στο πλαίσιο της εμπορικής υποστήριξης των μονάδων.

Η DHR Services, συγγενής εταιρεία της Domotel Hotels and Resorts, μέχρι σήμερα έχει αναπτύξει συνεργασίες με τους κολοσσούς της φιλοξενίας διεθνώς, μεταξύ των οποίων η Hilton, η Radisson και η Marriott.

Εκτός από τη διαχείριση, η DHR Services, ιδρυτές της οποίας είναι ο Κωνσταντίνος Αλεξόπουλος και η Έβελυν Χριστοπούλου-Αλεξοπούλου, παρέχει υπηρεσίες που άπτονται του Hotel Asset Management, του Hospitality Consultancy & Advisory, ενώ προσφέρει επίσης και παροχές Commercial Excellence (Sales and Marketing).

Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία έχει προσφέρει στο παρελθόν υπηρεσίες asset management για το ξενοδοχείο Euphoria Retreat, ενώ παρέχει και τώρα αντίστοιχου τύπου services για τα ξενοδοχεία που ανήκαν στο χαρτοφυλάκιο της οικογένειας Γρηγοριάδη (G Hotels) και αποκτήθηκαν πρόσφατα από την Goldman Sachs.

Σε ό,τι αφορά το Dοmotel Kastri, το ξενοδοχείο, δυναμικότητας 86 δωματίων της αλυσίδας Domotel Hotels and Resorts, καταγράφει υψηλή πληρότητα χάρη κυρίως στα συνέδρια και στις εταιρικές εκδηλώσεις που φιλοξενεί στους χώρους του.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v