Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διακρίσεις για τη νομική ομάδα του ΤΧΣ στα Business Law Awards 2024

Το ΤΧΣ έλαβε μεταξύ άλλων χρυσό βραβείο για την Καλύτερη Συναλλαγή στον τραπεζικό και χρηματοπιστωτικό τομέα, για την επιτυχημένη αποεπένδυση του ΤΧΣ από την Εθνική Τράπεζα, μια συναλλαγή μείζονος σημασίας για την εθνική οικονομία.

Διακρίσεις για τη νομική ομάδα του ΤΧΣ στα Business Law Awards 2024

Η νομική ομάδα του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας θριάμβευσε στα Business Law Awards 2024, αποσπώντας τρία χρυσά βραβεία για την παρουσία και τον καθοριστικό της ρόλο στον τραπεζικό και χρηματοπιστωτικό κλάδο, επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση. 

Συγκεκριμένα, η νομική ομάδα του ΤΧΣ έλαβε:
  • Χρυσό βραβείο για την Καλύτερη Συναλλαγή στον τραπεζικό και χρηματοπιστωτικό τομέα: Η βράβευση αφορά την επιτυχημένη αποεπένδυση του ΤΧΣ από την Εθνική Τράπεζα, μια συναλλαγή μείζονος σημασίας για την εθνική οικονομία..
  • Χρυσό βραβείο για την Καλύτερη Εσωτερική Νομική Υπηρεσία στον τραπεζικό και χρηματοπιστωτικό τομέα: Η διάκριση αυτή αποτελεί αναγνώριση της υψηλής εξειδίκευσης, της αποτελεσματικότητας και της αφοσίωσης της νομικής ομάδας του ΤΧΣ..
  • Τιμητικό Βραβείο για την Καλύτερη Εσωτερική Νομική Υπηρεσία της Χρονιάς: Το τιμητικό αυτό βραβείο επιβεβαιώνει την ηγετική θέση της ομάδας στον νομικό τομέα και τη συμβολή της στο ελληνικό τραπεζικό και χρηματοπιστωτικό σύστημα.

Τα βραβεία παρέλαβαν ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου, κ. Ανδρέας Βερύκιος, και η Επικεφαλής Νομικών Υπηρεσιών, κα. Δέσποινα Δοξάκη, παρουσία των δικηγόρων της ομάδας κας. Νάγιας Μπολτέτσου, κας. Νάγιας Πυρίδη, κας. Βίκυς Σουμπασάκου και κου. Αλέξανδρου Μαράτου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v