Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

Από τον τόπο κατοικίας έως την περιοχή τοποθέτησής τους, έως τις 29 Μαρτίου. Πόσο ρίχνει τις τιμές κάθε εταιρεία.

Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια θα έχουν από 21/03/24 έως 29/03/2024 οι νεοπροσληφθέντες εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, που προσλήφθηκαν ως προσωρινοί αναπληρωτές για το διδακτικό έτος 2023-2024, προκειμένου να μεταβούν στην περιοχή τοποθέτησης και ανάληψης υπηρεσίας. Ειδικότερα:

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Με κοινή πρωτοβουλία των Υπουργείων Παιδείας και Ναυτιλίας ανακοινώνονται εκπτώσεις έως και 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των αναπληρωτών εκπαιδευτικών.

  • Minoan Lines, έκπτωση 50% για επιβάτες και τα οχήματά τους,
  • Fast Ferries, έκπτωση 30% για επιβάτες και 20% για τα οχήματά τους,
  • Dodekanissos Seaways, έκπτωση 50% για επιβάτες,
  • Levante Ferries, έκπτωση 50% για επιβάτες και τα οχήματά τους,
  • Aegean Sea Lines (από Λαύριο/Καβάλα προς Αγ. Ευστράτιο/Λήμνο), έκπτωση 50% για επιβάτες και τα οχήματά τους,
  • Αttica Group, έκπτωση 50% για επιβάτες και τα οχήματά τους,
  • Golden Star Ferries, έκπτωση 30% για επιβάτες και 20% για τα οχήματά τους,
  • Saronic Ferries, έκπτωση 30% για επιβάτες,
  • Σκύρος Ναυτική Εταιρεία, έκπτωση 50% για επιβάτες και τα οχήματά τους.

Υπενθυμίζεται ότι έχουν ανακοινωθεί μειώσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τους προσληφθέντες αναπληρωτές εκπαιδευτικούς τόσο κατά την Α' όσο και κατά τις Β' και Γ' φάσεις. Τις επόμενες μέρες ενδέχεται να προστεθούν και άλλες εταιρείες στον ανωτέρω πίνακα.

Η έκπτωση αφορά την κάλυψη των μετακινήσεων των εκπαιδευτικών από τον μόνιμο τόπο κατοικίας τους προς το τελικό νησί στο οποίο ανέλαβαν υπηρεσία. Απαραίτητα δικαιολογητικά για την παροχή της έκπτωσης θα είναι η σχετική απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού που αναφέρει την πρόσληψή τους, καθώς και η Αστυνομική τους Ταυτότητα.

Αεροπορικά εισιτήρια από την εταιρεία Sky Express

H εταιρεία SkyExpress ανταποκρινόμενη στο αίτημα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού παρέχει έκπτωση ύψους 30% για την έκδοση δέκα (10) αεροπορικών εισιτηρίων ανά ενδιαφερόμενο, για τη μετακίνηση των αναπληρωτών εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στον τόπο ανάληψης υπηρεσίας.

Η διαδικασία για τη λήψη της εν λόγω έκπτωσης έχει ως ακολούθως:

Οι δικαιούχοι θα λάβουν SMS με έναν μοναδικό κωδικό. Το SMS θα περιέχει και ένα link για τη σελίδα της SkyExpress σχετικά με την προσφορά/έκπτωση. Μετά τη συμπλήρωση των απαραίτητων στοιχείων (όνομα, επώνυμο, e-mail, τηλέφωνο και τον κωδικό τον οποίο έλαβαν) στη σελίδα, θα λαμβάνουν στο e-mail τους τον σχετικό εκπτωτικό κωδικό, ώστε να τον εισαγάγουν κατά τη διαδικασία κράτησης/αγοράς του εισιτηρίου.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v