Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΒΕΑ: Υποψηφιότητα Ν. Σοφιανού για την προεδρία

Το ψηφοδέλτιο «Το ΕΒΕΑ στα μέλη του» απαρτίζεται από μία δυναμική ομάδα, με πάνω από 150 επιχειρηματίες. Θα διεκδικήσει να αναλάβει τη διοίκηση του ΕΒΕΑ στις εκλογές του προσεχούς Δεκεμβρίου.

ΕΒΕΑ: Υποψηφιότητα Ν. Σοφιανού για την προεδρία

Τη σύσταση του ψηφοδελτίου «Το ΕΒΕΑ στα μέλη του» που θα διεκδικήσει τη διοίκηση του ΕΒΕΑ στις προσεχείς εκλογές ανακοίνωσε ο Νίκος Σοφιανός, υποψήφιος πρόεδρος για το Επιμελητήριο.

Αναλυτικά το μήνυμα του Νίκου Σοφιανού:

«Αγαπητά μέλη του ΕΒΕΑ, φίλες και φίλοι επιχειρηματίες,

Με ενθουσιασμό σας ενημερώνω για τη σύσταση του ψηφοδελτίου: "Το ΕΒΕΑ στα μέλη του!"

το οποίο απαρτίζεται από μία δυναμική ομάδα, με πάνω από 150 επιχειρηματίες, που θα διεκδικήσει να αναλάβει τη διοίκηση του ΕΒΕΑ στις εκλογές του προσεχούς Δεκεμβρίου!

Οι συνεργάτες μου και εγώ επιλέξαμε αυτό το όνομα για να τονίσουμε τον βασικότερο σκοπό μας: να δώσουμε στην λέξη "επιμελητήριο" τη σημασία που της αξίζει, να έρθει δηλαδή το ΕΒΕΑ κοντά στα μέλη του, να τα αγκαλιάσει και να τα στηρίξει στην καθημερινότητά τους, ως ο θεσμικός τους φορέας.

Οι τελευταίες εκλογές του επιμελητηρίου πραγματοποιήθηκαν το 2017 και έως σήμερα δεν έχουν διενεργηθεί ξανά, μετά από τρεις αδικαιολόγητες αναβολές που απαξιώνουν τον θεσμό. Θέλουμε επιτέλους να εκφραστεί η βούληση της βάσης, δηλαδή πάνω από 100.000 επιχειρήσεις να επιλέξουν τη διοίκηση του φορέα που τις εκπροσωπεί.

Θέλουμε η νέα διοίκηση του ΕΒΕΑ να ιδρύσει μία "γραμμή επικοινωνίας", όπου τα μέλη του θα υποβάλλουν τα αιτήματα / προβλήματά τους, τα οποία το επιμελητήριο θα προσπαθεί να επιλύει με το ειδικό θεσμικό βάρος που έχει.

Στοχεύουμε το ΕΒΕΑ να παρεμβαίνει καθημερινά, όπως έκανε στο παρελθόν, στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και να διεκδικεί τα αιτήματα των επιχειρήσεων.

Είμαστε αποφασισμένοι ο προϋπολογισμός του ΕΒΕΑ να μην σπαταλάται σε ταξίδια δημοσίων σχέσεων και φωτογραφήσεις, αλλά σε δράσεις που θα προάγουν τις επιχειρήσεις - μέλη του.

Σκοπός μας είναι το ΔΣ του ΕΒΕΑ να συζητά τα οργανωτικά και άλλα θέματα του επιμελητηρίου, και όχι να εξαντλείται η κάθε συνεδρίαση σε έναν προσκεκλημένο κυβερνητικό αξιωματούχο. Χρειαζόμαστε συνεδριάσεις ζωηρές με ουσία, και όχι συμμετέχοντες που κάνουν αγγαρεία προκειμένου να μην υπάρξει και πάλι έλλειψη απαρτίας.

Επιδιώκουμε το ΕΒΕΑ να κυνηγάει, όπως στο παρελθόν, όλα τα ευρωπαϊκά προγράμματα που δικαιούται, προκειμένου να ωφεληθούν από αυτά τα μέλη του.

Θέλουμε το ΕΒΕΑ να ανήκει στις επιχειρήσεις - μέλη του και όχι σε αυτούς που τα τελευταία χρόνια το θεωρούν ιδιοκτησία τους, με ένα ΔΣ το οποίο εις το όνομα των μελών του θα πράττει προς το συμφέρον τους.

Συνεχίζουμε την πορεία μας με συγκεντρώσεις επιχειρηματιών σε όλη την Αττική, μέχρι να κλείσει η κάλπη και να νικήσουμε!»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v