ΑΑΔΕ για Τυχεροπούλου: Θα εφαρμόσει την απόφαση, εξετάζει ένδικα μέσα

Η εν λόγω απόφαση αφορά γεγονότα που έλαβαν χώρα πριν από τη μεταφορά του πρώην ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ, επισημαίνεται σε σχετική ενημέρωση της ανεξάρτητης Αρχήυς.

ΑΑΔΕ για Τυχεροπούλου: Θα εφαρμόσει την απόφαση, εξετάζει ένδικα μέσα

Σχετικά με την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών που ακύρωσε την καθαίρεση της Παρασκευής Τυχεροπούλου από τη θέση της Διευθύντριας Εσωτερικού Ελέγχου του ΟΠΕΚΕΠΕ, στην ΑΑΔΕ, που διαδέχθηκε τον πρώην ΟΠΕΚΕΠΕ, υπογραμμίζουν ότι η εν λόγω απόφαση αφορά γεγονότα που έλαβαν χώρα πριν από τη μεταφορά του πρώην ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ.

Εννοείται ότι, κατόπιν μελέτης της, η ΑΑΔΕ θα εφαρμόσει την απόφαση εντός του πλαισίου που προβλέπει ο νόμος, εξετάζοντας ταυτόχρονα τις υποχρεώσεις που έχει για την άσκηση των προβλεπόμενων ένδικων μέσων για την προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο