Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΣΒΒΕ: Επιχειρηματικές βραβεύσεις από το ΥΠΑΝ

Βραβεία επιχειρηματικής αρίστευσης δόθηκαν σήμερα, Δευτέρα, από το υπουργείο Ανάπτυξης, με δύο από τα τρία εθνικά βραβεία να δίνονται σε εταιρίες-μέλη του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος.

ΣΒΒΕ: Επιχειρηματικές βραβεύσεις από το ΥΠΑΝ

Βραβεία επιχειρηματικής αρίστευσης δόθηκαν σήμερα, Δευτέρα, από το υπουργείο Ανάπτυξης, με δύο από τα τρία εθνικά βραβεία να δίνονται σε εταιρίες-μέλη του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος.

Ο πρόεδρος του ΣΒΒΕ, κ. Γιώργος Μυλωνάς, και η σιοίκηση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος επιθυμούν να συγχαρούν τις επιχειρήσεις-μέλη του, καθώς και όλες τις υπόλοιπες επιχειρήσεις που βραβεύθηκαν σήμερα Δευτέρα 2 Ιουνίου σε ειδική εκδήλωση του υπουργείου Ανάπτυξης για την απονομή των βραβείων επιχειρηματικής αρίστευσης, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, τα δύο από τα τρία εθνικά βραβεία επιχειρηματικής αρίστευσης απονεμήθηκαν σε επιχειρήσεις-μέλη του ΣΒΒΕ ως εξής:

- Στην κατηγορία των μεγάλων επιχειρήσεων το εθνικό βραβείο απονεμήθηκε στην εταιρία ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΑΒΕΕΑ - ΔΡΟΜΕΑΣ. 

- Στην κατηγορία των μεσαίων επιχειρήσεων στην εταιρία ΜΑΧΙ ΑΒΕΕ - COCOMAT.

Στις μεσαίες επιχειρήσεις στην ISOMAT ABEE απονεμήθηκε η εθνική διάκριση επιχειρηματικής αρίστευσης, ενώ στα ακόλουθα μέλη του ΣΒΒΕ απονεμήθηκε η εθνική αναγνώριση επιχειρηματικής αρίστευσης:

1. DIANA - ΧΑΡΤΟΠΟΙΙΑ ΘΡΑΚΗΣ

2. ASCO A.E.

3. PALAPLAST

4. OLYMPIA ELECTRONICS A.E.

5. CRYSTAL A.E.

6. PILUX & DANPEX A.E.

7. ALFA WOOD A.E.

Η αναγνώριση της ανταγωνιστικότητας, της ποιότητας και της καινοτομίας, μέσω αποτελεσματικής και αποδοτικής εφαρμογής καλών πρακτικών και συστημάτων ποιότητας, δέκα επιχειρήσεων από τη Βόρεια Ελλάδα, σε σύνολο 33 που βραβεύτηκαν, δείχνει ότι η βιομηχανία στην ελληνική περιφέρεια έχει παρόν, αλλά περισσότερο έχει μέλλον.

Αρκεί να τεθεί από σήμερα και για τα επόμενα χρόνια ψηλά στην ατζέντα της κυβερνητικής πολιτικής, γεγονός που θα την ενισχύσει περισσότερο και θα δημιουργήσει τις απαραίτητες προοπτικές για την προσαρμογή της στα νέα δεδομένα του διεθνούς ανταγωνισμού.

Τέλος, η διοίκηση του ΣΒΒΕ επιθυμεί να συγχαρεί το υπουργείο Ανάπτυξης για την πρωτοβουλία του και εύχεται αυτή να αποτελέσει θεσμό ο οποίος θα προβάλλει τις υγιείς επιχειρήσεις και θα αποδεικνύει κάθε φορά ότι η καινοτομία και η ποιότητα είναι τα μέσα που πρέπει να χρησιμοποιήσουν οι εταιρίες για την κατάκτηση της διεθνούς ανταγωνιστικότητας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v