Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΣΔΙΤ: Ενδιαφέρον από 9 σχήματα για το Δημοκρίτειο

Εννέα (9) σχήματα υπέβαλαν Φάκελο Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για το Έργο: «Υλοποίηση Εγκαταστάσεων Φοιτητικών Εστιών και Εστιατορίου του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με ΣΔΙΤ», ύψους 89,4 εκ.

ΣΔΙΤ: Ενδιαφέρον από 9 σχήματα για το Δημοκρίτειο
Εννέα (9) σχήματα υπέβαλαν Φάκελο Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τον Δημόσιο Διεθνή Διαγωνισμό με Κλειστή Διαδικασία για την επιλογή του Ιδιωτικού Φορέα Σύμπραξης που θα αναλάβει το Έργο: «Υλοποίηση Εγκαταστάσεων Φοιτητικών Εστιών και Εστιατορίου Φοιτητών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης - Τεχνική Διαχείριση αυτών και συναφείς υπηρεσίες με Σύμπραξη Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα».

Υποβλήθηκαν σήμερα, Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009, οι Φάκελοι Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την Α' Φάση του Δημόσιου Διεθνούς Διαγωνισμού με Κλειστή Διαδικασία για την επιλογή του Ιδιωτικού Φορέα Σύμπραξης που θα αναλάβει το Έργο: «Υλοποίηση Εγκαταστάσεων Φοιτητικών Εστιών και Εστιατορίου Φοιτητών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης - Τεχνική Διαχείριση αυτών και συναφείς υπηρεσίες με Σύμπραξη Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα».

Οι εννέα (9) Υποψήφιοι που υπέβαλαν Φακέλους Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος είναι οι παρακάτω Εταιρείες ή Ενώσεις Εταιρειών, βάσει της χρονικής σειράς υποβολής των φακέλων τους:

1. Ένωση Προσώπων «ALPINE BAU GmbH - ΔΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε. - ΑΡΧΙΤΕΧ Α.Τ.Ε.»
2. Ένωση Προσώπων «Α.Τ.Ε.Σ.Ε. Α.Ε. - ΘΕΜΕΛΗ Α.Τ.Ε.»
3. «ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ.»
4. «ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ Α.Ε.»
5. «ΓΑΝΤΖΟΥΛΑΣ ΑΤΕΕ - ΙΟΝΙΟΣ Α.Ε.»
6. Ένωση Προσώπων «UME PFI INVESTMENTS HOLDING LIMITED - ΕΔΡΑΣΗ-Χ. ΨΑΛΛΙΔΑΣ Α.Τ.Ε. - ΕΚΤΕΡ Α.Ε. - ΕΛΕΡΓΟ Α.Ε. - ΕΡΕΤΒΟ Α.Ε. - ΚΛΕΑΡΧΟΣ Γ. ΡΟΥΤΣΗΣ Α.Ε. - ΝΟΣΤΟΣ Α.Ε.»
7. Ένωση Προσώπων «ΤΟΞΟΤΗΣ Α.Ε. - ΕΡΚΑΤ Α.Ε.»
8. «J & P - ΑΒΑΞ Α.Ε.»
9. «ΙΝΤΡΑΚΑΤ»

Αναθέτουσα Αρχή του έργου είναι το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Ο συνολικός προϋπολογισμός των πληρωμών διαθεσιμότητας του έργου, που θα καταβληθούν στον Ιδιωτικό Φορέα Σύμπραξης ενδεικτικά εκτιμάται σε καθαρή παρούσα αξία, με έτος βάσης το 2008, στο ποσό των 89.400.000 ευρώ, πλέον Φ.Π.Α., συμπεριλαμβανομένων του κόστους τεχνικής διαχείρισης (και αυτής της συνήθους και προληπτικής συντήρησης) και του κόστους βαριάς συντήρησης και ασφάλισης των υποδομών. Η διάρκεια της Σύμπραξης είναι 28 έτη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v