Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στην Olympic Air οι 9 άγονες γραμμές

Υποβολή βελτιωμένης οικονομικής πρότασης από την Olympic Air για τις 9 άγονες γραμμές, ζητά με υπουργική απόφαση ο υπουργός Μεταφορών, Δ. Ρέππας, κάνοντας αποδεκτή την συμμετοχή της στο διαγωνισμό.

Στην Olympic Air οι 9 άγονες γραμμές
Στην Olympic Air προτείνει η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας να δοθούν οι 9 άγονες γραμμές, ζητώντας ωστόσο βελτιωμένη οικονομική πρόταση από την εταιρία. 

Ο υπουργός Μεταφορών, Δ. Ρέππας εξέδωσε εχθές σχετική απόφαση, όπου εγκρίνει την εισήγηση της ΥΠΑ και εξουσιοδοτεί τον διοικητή της να καλέσει εγγράφως την Olympic Air για υποβολή βελτιωμένης πρότασης.  

Ειδικότερα, από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας ανακοινώνονται τα εξής:

"Κατατέθηκε χθες (25/11/2009) από την Επιτροπή Διενέργειας της διαγωνιστικής διαδικασίας για τις εννέα (9) άγονες γραμμές, πρακτικό στην αρμόδια διεύθυνση της Υ.Π.Α. με το οποίο προτείνονται:

Α. Η απόρριψη της συμμετοχής της εταιρείας ATHENS AIRWAYS, επειδή η τεχνική της προσφορά δεν πληροί τους όρους του διαγωνισμού.

Β. Η αποδοχή της συμμετοχής της εταιρείας OLYMPIC AIR για το σύνολο των εννέα (9) γραμμών και η εξέταση της δυνατότητας βελτίωσης της οικονομικής της προσφοράς.

Χθες (25/11/2009) ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κος. Δ. Ρέππας εξέδωσε Υπουργική Απόφαση, με την οποία εγκρίνει τις προτάσεις της επιτροπής και εξουσιοδοτεί το Διοικητή της Υ.Π.Α. να καλέσει εγγράφως την εταιρεία OLYMPIC AIR, για υποβολή βελτιωμένης οικονομικής πρότασης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v