Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Λουκέτο στην ΕΤ1 - Αναβαθμίζονται ΝΕΤ και ΕΤ3

Τις αλλαγές που θα γίνουν στη δημόσια τηλεόραση ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, κ. Ηλίας Μόσιαλος.

Λουκέτο στην ΕΤ1 - Αναβαθμίζονται ΝΕΤ και ΕΤ3
Το σχέδιο αναδιάρθρωσης της ΕΡΤ, που κατατείνει σε δημόσια, αποκομματικοποιημένη, ανεξάρτητη, χωρίς κρατικές κυβερνητικές ή κομματικές παρεμβάσεις ραδιοτηλεόραση, παρουσίασε σε συνέντευξη Τύπου ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, κ. Ηλίας Μόσιαλος, μεταδίδει το ΑΠΕ.

Ο κ. Μόσιαλος προανήγγειλε στροφή στις ελληνικές ποιοτικές παραγωγές, για τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής και αναβαθμισμένης ραδιοτηλεόρασης, βασισμένης σε Έλληνες δημιουργούς και πρωτοπόρους παραγωγούς.

Ο υπουργός Επικρατείας ανακοίνωσε ότι θα συσταθεί ειδική ανεξάρτητη επιτροπή, η οποία θα καταθέσει έως το τέλος Οκτωβρίου πόρισμα για το νέο μοντέλο διοίκησης στη δημόσια τηλεόραση.

Στον τομέα της τηλεόρασης ο κ. Μόσιαλος είπε ότι βασικοί πόλοι θα είναι η ΝΕΤ στην Αθήνα και η ΕΤ 3 στη Θεσσαλονίκη, που θα αναβαθμιστούν, ενώ έκανε γνωστό ότι θα διακοπεί το πρόγραμμα της ΕΤ 1 καθώς και η κυκλοφορία του περιοδικού "Ραδιοτηλεόραση".

Ο υπουργός Επικρατείας τόνισε ότι θα δοθεί έμφαση στον πυλώνα πολυμέσα, στο Διαδίκτυο, στη δημοσιογραφία των πολιτών, όπως είπε.

"Θα γίνει αντιστοίχιση του προσωπικού με βάση τις πραγματικές ανάγκες της εταιρίας", είπε ο κ. Μόσιαλος απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v