Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Έλεγχοι για ναρκωτικά σε Αλ/πολη-Σαμοθράκη

Εξονυχιστικούς ελέγχους για την κατοχή ναρκωτικών στα λιμάνια Αλεξανδρούπολης και Σαμοθράκης διενεργούν μικτά κλιμάκια του ΣΔΟΕ, της Ελληνικής Αστυνομίας και του Λιμενικού.

Έλεγχοι για ναρκωτικά σε Αλ/πολη-Σαμοθράκη
Εξονυχιστικούς ελέγχους για την κατοχή ναρκωτικών στα λιμάνια Αλεξανδρούπολης και Σαμοθράκης διενεργούν μικτά κλιμάκια του ΣΔΟΕ, της Ελληνικής Αστυνομίας και του Λιμενικού εν όψει του rave festival που πραγματοποιείται από 23 έως 29 Αυγούστου στη Σαμοθράκη.

Με τη συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένων σκύλων, ελέγχονται όλοι οι επιβάτες των πλοίων που εκτελούν τα δρομολόγια Αλεξανδρούπολη- Σαμοθράκη και ήδη έχουν εντοπιστεί τέσσερα άτομα στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν μικροποσότητες κοκαΐνης, ηρωίνης, αμφεταμίνες και χάπια έκσταση, τα οποία και οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο.

Η αρχική εμπλοκή του ΣΔΟΕ στους συγκεκριμένους ελέγχους έχει χαρακτήρα κοινωνικό και όχι φορολογικό, όπως τονίζεται από αρμόδιες πηγές που διευκρινίζουν όμως πως θα ακολουθήσουν εκτεταμένοι έλεγχοι και σε κάθε οικονομική δραστηριότητα στο πλαίσιο του φεστιβάλ.

Στην κατεύθυνση αυτή αντικείμενο ελέγχων θα αποτελέσει η έκδοση εισιτηρίων και αποδείξεων στο πλαίσιο του φεστιβάλ και ο έλεγχος κάθε παράπλευρης δραστηριότητας που θα αναπτυχθεί, από καντίνες έως τουριστικά συνοδευτικά πακέτα αναρριχήσεων και καταδύσεων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο