Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στο 2,1% ο εναρμονισμένος πληθωρισμός

Στο 2,1%  διαμορφώθηκε ο εναρμονισμένος πληθωρισμός. Tον Ιανουάριο του προηγούμενου χρόνου είχε σημειώσει άνοδο 4,9% έναντι του 2010. Στο 2,9% η αύξηση στο δωδεκάμηνο Φεβρουάριος 2011 - Ιανουάριος 2012.

Στο 2,1% ο εναρμονισμένος πληθωρισμός
Στο 2,1%  διαμορφώθηκε ο εναρμονισμένος πληθωρισμός τον Ιανουάριο.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ, ο Εναρµονισµένoς ?είκτης Τιµών Καταναλωτή του µηνός Ιανουαρίου 2012, σε σύγκριση µε τον αντίστοιχο ?είκτη του Ιανουαρίου 2011, παρουσίασε αύξηση 2,1%, έναντι αύξησης 4,9%, που σηµειώθηκε κατά την ίδια σύγκριση του έτους 2011 προς το 2010.

Ο Εν. ?ΤΚ κατά το µήνα Ιανουάριο 2012, σε σύγκριση µε τον ?εκέµβριο 2011, παρουσίασε µείωση 1,1%, έναντι µείωσης 1,0% που σηµειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του προηγούµενου έτους.

Ο µέσος Εν. ?ΤΚ του δωδεκαµήνου Φεβρουάριος 11 – Ιανουάριος 12, σε σύγκριση προς τον ίδιο ?είκτη του δωδεκαµήνου Φεβρουαρίου 10 – Ιανουαρίου 11, παρουσίασε αύξηση 2,9%, έναντι αύξησης 4,9%, που σηµειώθηκε από τη σύγκριση των αντίστοιχων προηγούµενων δωδεκαµήνων.

*** Η ανακοίνωση της ΕΛΣΤΑΤ για τον Εναρμονισμένο Δείκτη ΤΙμών Καταναλωτή

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο