Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τρεις συλλήψεις χθες για οφειλές 1 εκατ. ευρώ

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησαν χθες οι Αρχές για οφειλές προς το Δημόσιο ύψους 1 εκατ. ευρώ.

Τρεις συλλήψεις χθες για οφειλές 1 εκατ. ευρώ
Σε τρεις συλλήψεις προχώρησαν χθες οι Αρχές για οφειλές προς το Δημόσιο ύψους 1 εκατ. ευρώ.

Συγκεκριμένα συνελήφθη, χθες το πρωί, στους Μολάους Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μολάων, 31χρονος, για ατομικές οφειλές 826.752,21 ευρώ προς το Δημόσιο.

Ο 31χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης.

Χθες το πρωί, στο Αιγάλεω Αττικής, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Φορολογικής Αστυνόμευσης της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, 59χρονη, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος εταιρείας πλαστικών, για οφειλές 158.190,48 ευρώ προς το Δημόσιο.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Χθες το μεσημέρι, συνελήφθη, τέλος, στην Χαλκίδα Ευβοίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Χαλκίδας, ένας 51χρονος ημεδαπός, ιδιοκτήτης επιχείρησης κτηνιατρικών φαρμάκων με έδρα την Χαλκίδα, για μη καταβολή χρεών 13.500 ευρώ προς το Δημόσιο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε χθες στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο