Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε διπλό (εκδοτικό) ταμπλό ο Β. Ρέστης

Θέση στο μετοχικό κεφάλαιο της Χ.Κ. Τεγόπουλος φέρεται να έχει αποκτήσει ο εφοπλιστής κ. Βίκτωρ Ρέστης, ελέγχοντας περίπου το 4,9% της εταιρίας, μετά την απόκτηση σημαντικού ποσοστού μετοχών και στον ΔΟΛ.  

Σε διπλό (εκδοτικό) ταμπλό ο Β. Ρέστης
Σύμφωνα με πληροφορίες του euro2day, ο εφοπλιστής κ. Βίκτωρ Ρέστης φέρεται να έχει αποκτήσει θέση στο μετοχικό κεφάλαιο της Χ.Κ. Τεγόπουλος με τις ομαδικές αγορές που πραγματοποιήθηκαν το πρώτο δεκαπενθήμερο του περασμένου Απριλίου, αγνώστου ταυτότητος τότε, αλλά πηγές που είναι σε θέση να γνωρίζουν τις πιστώνουν σήμερα στην ίδια offshore (Benbay Limited) μέσω της οποίας ο εφοπλιστής ελέγχει επισήμως σημαντικό ποσοστό μετοχών του ΔΟΛ.

Οι ίδιες πληροφορίες φέρουν το ποσοστό του κ. Ρέστη περίπου στο 4,90% του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου της Χ.Κ. Τεγόπουλος.

Οι μαζικές αγορές του Απριλίου συνέπεσαν με τα ρεπορτάζ του euro2day και οδήγησαν τη μετοχή της Χ.Κ. Τεγόπουλος στο υψηλό σημείο των τελευταίων 52 εβδομάδων (€ 2,33).

Να σημειωθεί ότι οι κόρες του ιδρυτή Χρ. Τεγόπουλου ελέγχουν σήμερα ποσοστό που μαζί με τις ίδιες μετοχές τις οποίες έχει η εισηγμένη ξεπερνάει το 82%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v