Πειραιώς: "Σκληρή" ανακοίνωση για έκθεση της DB

Για σοβαρά λάθη και αυθαίρετες υποθέσεις στην έκθεση της Deutsche Bank για τράπεζες κάνει λόγο η Πειραιώς, αναφέροντας ότι οδηγούν σε λανθασμένα συμπεράσματα. Εξετάζει προσφυγή στα δικαστήρια, διερευνά συναλλαγές σε παράγωγα.

Πειραιώς: Σκληρή ανακοίνωση για έκθεση της DB
Για σοβαρά λάθη και για αυθαίρετες υποθέσεις στην έκθεση της Deutsche Bank για τις τράπεζες κάνει λόγο η Τράπεζα Πειραιώς σε ανακοίνωσή της, σημειώνοντας ότι οδηγούν σε λανθασμένα συμπεράσματα.

Παράλληλα, σημειώνει ότι επιφυλάσσεται για τυχόν νομικές ενέργειες αλλά και να ζητήσει τη διερεύνηση πρόσφατων συναλλαγών παραγώγων επί της μετοχής της.

Ειδικότερα, η ανακοίνωση της τράπεζας αναφέρει τα εξής: "Η Τράπεζα Πειραιώς, σε σχέση με την έκθεση της Deutsche Bank για τις ελληνικές και τις κυπριακές τράπεζες, που δημοσιεύτηκε σήμερα, ανακοινώνει ότι της προξένησαν κατάπληξη οι αυθαίρετες υποθέσεις και τα σοβαρά λάθη της έκθεσης, που οδηγούν σε εσφαλμένα συμπεράσματα και δεν εξυπηρετούν την αξιόπιστη και τεκμηριωμένη ενημέρωση του επενδυτικού κοινού.

Η Τράπεζα Πειραιώς, για προστασία των μετόχων της και των επενδυτών, επιφυλάσσεται να προσφύγει με νομικές ενέργειες στα αρμόδια δικαστήρια και παράλληλα να ζητήσει τη διερεύνηση πρόσφατων συναλλαγών παραγώγων επί της μετοχής της".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v