Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πετζετάκις: Επιβεβαιώνει για περικοπές δαπανών

Η Πετζετάκις με ανακοίνωσή της προς το ΧΑ αναφέρει ότι θα προβεί σε σημαντικές περικοπές δαπανών παραγωγής και διοίκησης, προκειμένου να ενισχυθούν οι ταμειακές της ροές, επιβεβαιώνοντας σχετικό δημοσίευμα του euro2day.gr.

Πετζετάκις: Επιβεβαιώνει για περικοπές δαπανών
Η εταιρία Πετζετάκις με ανακοίνωσή της προς το Χ.Α. αναφέρει ότι θα προβεί σε σημαντικές περικοπές δαπανών παραγωγής και διοίκησης, προκειμένου να ενισχυθούν οι ταμειακές της ροές, επιβεβαιώνοντας σχετικό δημοσίευμα του euro2day.gr.

Aναλυτικότερα στην επιστολή προς το Χ.Α. αναφέρονται τα εξής:

α) Στις 22/1/2009 έλαβε χώρα συνέλευση των ομολογιούχων δανειστών της εταιρίας.

β) Σε μερικά από τα δημοσιεύματα περιέχονται "πληροφορίες", υποθετικά και πάντως μη πραγματοποιήσιμα σενάρια και, ως εκ τούτου, αυθαίρετα συμπεράσματα.

γ) Κατά την παραπάνω συνέλευση, η εταιρία παρουσίασε το αναθεωρημένο Επιχειρηματικό Σχέδιό της για το έτος 2009 και παρέδωσε περίληψη αυτού σε καθένα από τους ομολογιούχους δανειστές της, στην οποία περιέχονται οι θέσεις της.

Στα πλαίσια του Σχεδίου αυτού, η εταιρία ενημέρωσε τους ομολογιούχους δανειστές ότι, με βάση την υπάρχουσα σήμερα κατάσταση, ενδέχεται να ζητήσει την μετάθεση πληρωμής των τόκων των ομολογιακών της δανείων, πληρωτέων στα τέλη Φεβρουαρίου 2009.

δ) Στο παραπάνω Σχέδιο προβλέπεται ανάμεσα σε άλλα ότι η εταιρία θα προβεί σε σημαντικές περικοπές δαπανών παραγωγής και διοίκησης, προκειμένου να ενισχυθούν οι ταμειακές της ροές.

στ) Εκπρόσωπος της εταιρίας ανακοίνωσε στην συνέλευση ότι η Διοίκηση πραγματοποιεί επαφές με αλλοδαπή εταιρία επενδυτικών κεφαλαίων για την ενίσχυση της χρηματοοικονομικής της θέσης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v