Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ατλάντικ: Διαψεύδει ένταξη στο άρθρο 99

Το ενδεχόμενο υπαγωγής της στο άρθρο 99 του νέου πτωχευτικού κώδικα διαψεύδει κατηγορηματικά η διοίκηση της εταιρίας Ατλάντικ, με αφορμή δημοσιεύματα αναφορικά με ισχυρισμούς που αφορούν στην οικονομική της κατάσταση.

Ατλάντικ: Διαψεύδει ένταξη στο άρθρο 99
Το ενδεχόμενο υπαγωγής της στο άρθρο 99 του νέου πτωχευτικού κώδικα διαψεύδει κατηγορηματικά η διοίκηση της εταιρίας Ατλάντικ, σε απάντηση επιστολής του Χ.Α. και με αφορμή δημοσιεύματα του Τύπου αναφορικά με ισχυρισμούς που αφορούν στην οικονομική της κατάσταση. 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η εταιρία δηλώνει ότι η εξυπηρέτηση των υποχρεώσεών της γίνεται κανονικά μέσα στο σύνηθες πλαίσιο της τρέχουσας εμπορικής πρακτικής. Στην παρούσα φάση και σύμφωνα με όποια ενημέρωση έχει το διοικητικό της συμβούλιο της, δεν συντελούνται συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις για την είσοδο στην εταιρία στρατηγικού επενδυτή.

Στο πλαίσιο βέβαια της υλοποίησης των στρατηγικών της στόχων, και συγκεκριμένα της αναδιάρθρωσης των υφιστάμενων λειτουργιών και του δικτύου των καταστημάτων, η εταιρία δεν αποκλείει μελλοντικά ένα τέτοιο ενδεχόμενο εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις και οι απαιτήσεις που θέτει η διοίκηση.

Σε κάθε περίπτωση, η επιχείρηση θα ενημερώνει κατά πάγια τακτική της το επενδυτικό κοινό για οποιαδήποτε εξέλιξη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v