Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Νέο συμβόλαιο στη Βραζιλία

Ο Όμιλος Intralot ανακοίνωσε πως η θυγατρική του, Intralot do Brasil, κατόπιν διεθνούς διαγωνισμού, ανέλαβε τη διαχείριση της λοταρίας της Πολιτείας Minas Gerais, στη Βραζιλία

Intralot: Νέο συμβόλαιο στη Βραζιλία
Ο Όμιλος Intralot ανακοίνωσε πως η θυγατρική του, Intralot do Brasil, κατόπιν διεθνούς διαγωνισμού, ανέλαβε τη διαχείριση της λοταρίας της Πολιτείας Minas Gerais, στη Βραζιλία. Το συμβόλαιο θα έχει αρχική ισχύ έξι (6) ετών με δυνατότητα περαιτέρω επέκτασης για επιπλέον έξι (6) χρόνια.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, το πρώτο προϊόν που θα εισάγει στην αγορά της Πολιτείας η Intralot θα είναι ένα παιχνίδι τύπου ΚΙΝΟ, ενώ σταδιακά θα ακολουθήσουν και άλλα αριθμολαχεία σε ένα δίκτυο 2.500 σημείων πώλησης συνδεδεμένων online με το κεντρικό σύστημα της εταιρείας, το οποίο θα αναπτυχθεί μέσα σε μία περίοδο δύο (2) ετών από την έναρξη του έργου. O αριθμός των παιχνιδιών αναμένεται να αυξηθεί περαιτέρω. Η Intralot θα αναλάβει την πλήρη διαχείριση του έργου, περιλαμβανομένων όλων των υπηρεσιών, και θα αξιοποιήσει την υπάρχουσα υποδομή που διαθέτει στη χώρα.

Η Πολιτεία Minas Gerais είναι μία από τις 26 της Βραζιλίας, η δεύτερη πιο πολυπληθής, με 20 εκατομμύρια κατοίκους, η δεύτερη πιο πλούσια και η τέταρτη πιο μεγάλη σε έκταση στη χώρα. Το ποσοστό συμμετοχής της Πολιτείας στη βραζιλιάνικη οικονομία αντιστοιχεί σε περίπου 9%, ενώ το κατά κεφαλήν εισόδημά της φτάνει περίπου τα $4.500, σημειώνεται στην ανακοίνωση της Intralot.

Ο Γενικός Διευθυντής της Πολιτειακής Λοταρίας της Minas Gerais, κ. Ernani Campos Porto, δήλωσε: “Είμαστε πολύ ευτυχείς που ξεκινούμε αυτή τη συνεργασία με την Intralot για να προσφέρουμε στους κατοίκους της πολιτείας Minas Gerais μία νέα γκάμα τυχερών παιχνιδιών. Μέσω αυτής της συνεργασίας θα είμαστε σε θέση να προσφέρουμε συναρπαστικά παιχνίδια και να μαζέψουμε πόρους προς όφελος της Πολιτείας και των κατοίκων της.”

Ο κ. Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Intralot, σχολίασε: “Η νέα μας συμφωνία στην Πολιτεία Minas Gerais ενδυναμώνει ακόμα περισσότερο την ήδη ισχυρή μας θέση στην περιοχή της Λατινικής Αμερικής και συγκεκριμένα στην πολλά υποσχόμενη αγορά της Βραζιλίας. Μαζί με τη Λοταρία της Minas Gerais θα εργαστούμε σκληρά, για να προσφέρουμε συναρπαστικά παιχνίδια, τα οποία θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον των παικτών, θα αυξήσουν τις πωλήσεις της Λοταρίας και επομένως τα ποσά που θα διανέμονται στους παίκτες ως κέρδη.”

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v