Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΤΕBank: Δεσμευτική προσφορά στην Αττι-κατ

Η Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος , υπέβαλε στην εταιρία Αττικάτ ΑΤΕ δεσμευτική προσφορά για την αγορά της συμμετοχής αυτής στις εταιρίες Αττική Οδός Α.Ε. και Αττικά Διόδια - ποσοστό 9,88% του συνόλου των μετοχών.

ΑΤΕBank: Δεσμευτική προσφορά στην Αττι-κατ
Η Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος ανακοίνωσε ότι, υπέβαλε στην εταιρία Αττικάτ ΑΤΕ δεσμευτική προσφορά για την αγορά της συμμετοχής αυτής στις εταιρίες Αττική Οδός Α.Ε. και Αττικά Διόδια - ποσοστό 9,88% του συνόλου των μετοχών, αντίστοιχα.

Επειδή, σύμφωνα με τα καταστατικά των παραπάνω εταιριών και τις συναφείς συμφωνίες μετόχων, οι λοιποί μέτοχοι έχουν δικαίωμα προτίμησης για την απόκτηση του παραπάνω ποσοστού, η ΑΤΕbank θα ενημερώσει αμέσως το επενδυτικό κοινό και το Χ.Α., μόλις υπάρξουν καταληκτικές εξελίξεις για την ως άνω διαδικασία.

Η Ανακοίνωση της Αττικάτ για τη δεσμευτική πρόταση της ΑΤΕΒank

Σήμερα 18/6/2010 η Αττικάτ δέχθηκε δεσμευτική προσφορά από την ΑΤΕBank για την απόκτηση της συμμετοχής της, ποσοστού 9,88%, στο μετοχικό κεφάλαιο των εταιριών ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ Α.Ε. και ΑΤΤΙΚΑ ΔΙΟΔΙΑ Α.Ε., αντίστοιχα.

Η εταιρία μας, σύμφωνα με τη συμβατική της υποχρέωση, γνωστοποίησε την ανωτέρω πρόταση στους λοιπούς μετόχους των εταιριών ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ Α.Ε. και ΑΤΤΙΚΑ ΔΙΟΔΙΑ Α.Ε., καθώς έχουν δικαίωμα προαίρεσης για την απόκτηση των ποσοστών αυτών.

Για οποιαδήποτε εξέλιξη στα παραπάνω, η εταιρία θα προβεί έγκαιρα σε ενημέρωση του επενδυτικού κοινού και του Χ.Α., σύμφωνα με τα μέσα που προβλέπονται στην ισχύουσα χρηματιστηριακή νομοθεσία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v