Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Sprider: Σύναψη συνεργασίας με τον Σάκη Ρουβά

Η Sprider Stores ανακοινώνει την σύναψη αποκλειστικής συνεργασίας με τον κορυφαίο Έλληνα performer Σάκη Ρουβά

Sprider: Σύναψη συνεργασίας με τον Σάκη Ρουβά
Η Sprider Stores ανακοινώνει την σύναψη αποκλειστικής συνεργασίας με τον κορυφαίο Έλληνα performer Σάκη Ρουβά. Βάσει της συμφωνίας ο καλλιτέχνης επιμελείται δημιουργικά και υπογράφει τη Sakis Rouvas Collection, μια ολοκληρωμένη συλλογή ρούχων για άνδρες και γυναίκες που θα φέρει την προσωπική του σφραγίδα.
 
Η Sakis Rouvas Collection θα διατίθεται αποκλειστικά μέσω του ισχυρού δικτύου της μεγαλύτερης ελληνικής πολυεθνικής αλυσίδας οικονομικής μόδας, Sprider Stores από τον Οκτώβριο του 2010.

Η ενέργεια αυτή αναδεικνύει την απήχηση και τη δημιουργικότητα του Σάκη Ρουβά ενώ η επιλογή για την αποκλειστική διανομή μέσω του δικτύου καταστημάτων Sprider Stores επιβεβαιώνει τη δυναμική και την απήχηση της Sprider τόσο στο ελληνικό κοινό καθώς και στους καταναλωτές όλων των χωρών της ΝΑ Ευρώπης όπου δραστηριοποιείται η εταιρεία. Και τα δύο μέρη φιλοδοξούν να δημιουργήσουν μια καινοτόμα συλλογή προσιτής μόδας που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες της εποχής, αποτελώντας μια ελκυστική, διαφορετική πρόταση για ένα ευρύτατο καταναλωτικό κοινό, κατακτώντας την εμπορική επιτυχία.

H Sprider Stores αποτελεί τη μεγαλύτερη ελληνική πολυεθνική αλυσίδα οικονομικής μόδας και οικιακού εξοπλισμού, η οποία προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για όλες τις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας, με την πιο ανταγωνιστική σχέση τιμής – μόδας – ποιότητας, μέσω ενός εκτεταμένου δικτύου πωλήσεων, εκατόν εννέα (109) καταστημάτων, εκ των οποίων ογδόντα οκτώ (88) σημεία πώλησης βρίσκονται στρατηγικά τοποθετημένα σε πόλεις κλειδιά ανά την Ελλάδα και είκοσι ένα (21) καταστήματα σε μεγάλες πόλεις της Νότιας και Ανατολικής Ευρώπης και ειδικότερα σε Ρουμανία, Βουλγαρία, και Κύπρο.
.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v