Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στη κυριότητα της Lamda το Mediterranean Cosmos

Η Lamda Development, μέσω θυγατρικής της, προχώρησε στην υπογραφή συμφωνίας αγοράς του 39,9% του Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη έναντι 38 εκατ. και έτσι αποκτά το 100% του ψυχαγωγικού κέντρου.

Στη κυριότητα της Lamda το Mediterranean Cosmos
Η Lamda Development μέσω θυγατρικής της προχώρησε στην υπογραφή συμφωνίας αγοράς του 39,9% του Εμπορικού και Ψυχαγωγικού Κέντρου Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη.

Με τη συμφωνία αυτή η Lamda Development αποκτά το 100% της ιδιοκτησίας του Mediterranean Cosmos και τον πλήρη έλεγχο της διαχείρισης του εμπορικού κέντρου. Η κίνηση αυτή τοποθετείται στο πλαίσιο της στρατηγικής της για την περαιτέρω ενδυνάμωση της θέσης της στον κλάδο.

H μεταβίβαση των εν λόγω μετοχών από εταιρία συμφερόντων SONAE SIERRA ΚΑΙ ACROPOLE CHARAGIONIS αναμένεται να ολοκληρωθεί μετά την πλήρωση των προϋποθέσεων που προβλέπει η συμφωνία, μεταξύ των οποίων είναι και η λήψη των απαραίτητων αδειών και εγκρίσεων από τις αρμόδιες διοικητικές αρχές.

Το συνολικό τίμημα της συναλλαγής θα ανέλθει σε 38.000.000 ευρώ περίπου, ποσό το οποίο βασίστηκε σε απόδοση (yield) 9,25%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v