Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Frigoglass-Mevaco: Διψεύδουν περαιτέρω συνεργασία

Στη διάψευση οποιασδήποτε φημολογίας για δήθεν ευρύτερη επιχειρηματική συνεργασία μεταξύ τους, προχώρησαν οι διοικήσεις της Frigoglass και της Mevaco, σε απάντηση της από 10/5/2006 επιστολής του Χ.Α. σχετικά με δημοσίευμα του τύπου.

Frigoglass-Mevaco: Διψεύδουν περαιτέρω συνεργασία
Στη διάψευση οποιασδήποτε φημολογίας για δήθεν ευρύτερη επιχειρηματική συνεργασία μεταξύ τους, προχώρησαν οι διοικήσεις της Frigoglass και της Mevaco, σε απάντηση της από 10/5/2006 επιστολής του Χ.Α. σχετικά με δημοσίευμα του εντύπου ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ της 10/5/2006, με τίτλο ”Η Frigoglass βλέπει Μevaco”.

Η Frigoglass A.B.E.E. γνωστοποιεί προς το επενδυτικό κοινό ότι η ΜΕVACO METAΛΛΟΥΡΓΙΚΗ Α.Β.Ε.Ε. τυγχάνει, από δεκαετίας και πλέον, ένας από τους πολλούς προμηθευτές της Frigoglass A.B.E.E.

--- Η ανακοίνωση της Mecaco

Η Εταιρία μας διατηρεί μακροχρόνια και επιτυχή συνεργασία με την εταιρία Frigoglass A.B.E.E.. Για διάστημα δώδεκα ετών η ΜΕVACO είναι ένας βασικός προμηθευτής του Ομίλου Frigoglass, γεγονός που επιβεβαιώνεται από τις σημαντικές και αυξανόμενες πωλήσεις προς τον Όμιλο Frigoglass.

Ιδιαίτερα για το 2006, οι σχετικές ληφθείσες παραγγελίες από την προαναφερθείσα εταιρία έχουν αυξηθεί σημαντικά. Στα πλαίσια αυτά η διοίκηση της ΜΕVACO METAΛΛΟΥΡΓΙΚΗ Α.Β.Ε.Ε. καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την αποτελεσματική εξυπηρέτηση του πελάτη της, αλλά και την συνέχιση και διεύρυνση της συνεργασίας αυτής, η οποία αφορά τόσο την Ελλάδα όσο και τις εταιρίες του Ομίλου Frigoglass στο εξωτερικό. Οποιαδήποτε άλλη φημολογία δεν εκφράζει την σημερινή πραγματικότητα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v