Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κλουκίνας: Έκτακτα κέρδη 800.000 ευρώ

Έκτακτα κέρδη άνω των 800.000 ευρώ αναμένεται να εγγράψει η εισηγμένη Κλουκίνας Λάππας στην εφετινή χρήση. Ειδικότερα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η εταιρία κέρδισε δικαστήριο έναντι μισθωτή της, για το ακίνητο ιδιοκτησίας της επί της οδού Ερμού, αριθμός 47, το οποίο νοικιάζει η γνωστή αλυσίδα ZARA.

Κλουκίνας: Έκτακτα κέρδη 800.000 ευρώ
της Αντιόπης Σχοινά

Έκτακτα κέρδη άνω των 800.000 ευρώ αναμένεται να εγγράψει η εισηγμένη Κλουκίνας Λάππας στην εφετινή χρήση.

Ειδικότερα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η εταιρία κέρδισε δικαστήριο έναντι μισθωτή της, για το ακίνητο ιδιοκτησίας της επί της οδού Ερμού, αριθμός 47, το οποίο νοικιάζει η γνωστή αλυσίδα ZARA.

Η εισηγμένη, εδώ και τρία χρόνια, είχε κάνει αίτηση αναπροσαρμογής του ενοικίου του συγκεκριμένου ακινήτου, η οποία πρωτοδίκως κερδίθηκε.

Ωστόσο, ασκήθηκε έφεση η οποία εκδικάστηκε και την Πέμπτη βγήκε η απόφαση που δικαιώνει την εισηγμένη και διαμορφώνει το άμεσα πληρωτέο ποσό προς αυτήν, στο ποσό των 800.000 ευρώ περίπου. Σχετικές ανακοινώσεις από την εταιρία αναμένονται αύριο (Παρασκευή).

Παράλληλα, η εταιρία βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για εξαγορά αλυσίδας λιανικής η οποία θα δραστηριοποιείται στο χώρο του αξεσουάρ ή του ενδύματος.

Οι διαπραγματεύσεις, αφορούν σε περισσότερες από μια αλυσίδες και πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της περαιτέρω επέκτασης των δραστηριοτήτων της εταιρίας στο χώρο του εμπορίου. Οι διαπραγματεύσεις, εκτός σημαντικού απροόπτου, αναμένεται να καταλήξουν μέσα στις επόμενες ημέρες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v