Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΚΤΕΡ: Ενέργειες για άρση της επιτήρησης

Διευκρινήσεις για τις ενέργειες που προβαίνει ώστε να αρθεί η επιτήρηση από τις μετοχές της παρέχει η ΕΚΤΕΡ με ανακοίνωσή της. Η εταιρία ολοκλήρωσε τις οικονομικές καταστάσεις της 31/03/2006 παρουσιάζοντας θετικά τα κέρδη προ φόρων, χρηματοδοτικών, επενδυτικών αποτελεσμάτων και αποσβέσεων (EBITDA) σε μητρικό και ενοποιημένο επίπεδο.

ΕΚΤΕΡ: Ενέργειες για άρση της επιτήρησης
Διευκρινήσεις για τις ενέργειες που προβαίνει ώστε να αρθεί η επιτήρηση από τις μετοχές της παρέχει η ΕΚΤΕΡ με ανακοίνωσή της.

Όπως τονίζει η εταιρία έχοντας προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την αντιμετώπιση των αιτιών που την οδήγησαν στην υπαγωγή της στην ειδική κατηγορία ”Επιτήρησης”, ολοκλήρωσε τις οικονομικές καταστάσεις της 31/03/2006 παρουσιάζοντας θετικά τα κέρδη προ φόρων, χρηματοδοτικών, επενδυτικών αποτελεσμάτων και αποσβέσεων (EBITDA) σε μητρικό και ενοποιημένο επίπεδο.

Με την ολοκλήρωση των οικονομικών καταστάσεων του πρώτου ημερολογιακού εξαμήνου του 2006, εφόσον η εταιρεία παρουσιάζει θετικά EBITBA, θα αιτηθεί την επανένταξη της στην Κατηγορία ”Μεσαίας και Μικρής Κεφαλαιοποίησης”, όπως προβλέπεται από το άρθρο 213 του Κανονισμού του Χ.Α.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v