Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μπουτάρης: Aποχωρεί από το χώρο της μπύρας

Η εταιρία Μπουτάρης Holding και η Scottish & Newcastle PLC, συμφώνησαν και υπέγραψαν χτες την 31/5/2006 τη μεταβίβαση στη δεύτερη, του συνόλου των μετοχών της ΜΥΘΟΣ ΑΕ (32%) που κατείχε η Μπουτάρης Holdings.

Μπουτάρης: Aποχωρεί από το χώρο της μπύρας
Η εταιρία Μπουτάρης Holding και η Scottish & Newcastle PLC, συμφώνησαν και υπέγραψαν χτες την 31/5/2006 τη μεταβίβαση στη δεύτερη, του συνόλου των μετοχών της ΜΥΘΟΣ ΑΕ (32%) που κατείχε η Μπουτάρης Holding.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου Μπουτάρη κ. Κωνσταντίνος Σ. Μπουτάρης δήλωσε:”Κρίναμε ότι η απόφαση αυτή είναι προς το συμφέρον και των Μετόχων της Μπουτάρης Holding και της μελλοντικής πορείας του brand ”Μύθος”. Αποχωρούμε από το χώρο της μπύρας μετά από μία διαδρομή 14 ετών, κατά τη διάρκεια των οποίων πιστεύουμε ότι προσφέραμε στους έλληνες και ξένους καταναλωτές ένα προϊόν που αγαπήθηκε στην Ελλάδα ιδιαίτερα. Η δραστηριότητά μας πλέον επικεντρώνεται στο χώρο του κρασιού κυρίως, με την ανάπτυξη νέων αμπελώνων και οινοποιείων εντός και εκτός Ελλάδος και την προώθηση της ποιότητας του ελληνικού κρασιού διεθνώς”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v