Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βαράγκης: Χωρίς μέρισμα για τη χρήση του 2005

Στην απόφαση να μην διανείμει μέρισμα για τη χρήση του 2005 κατέληξε η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας Βαράγκη, εξαιτίας του μικρού ύψους των προς διανομή κερδών. Σε ότι αφορά την πορεία της εταιρίας για την τρέχουσα χρήση του 2006, η διοίκηση επικεντρώνεται στην εμπορική αναβάθμιση της θέσης της.

Βαράγκης: Χωρίς μέρισμα για τη χρήση του 2005
Στην απόφαση να μην διανείμει μέρισμα για τη χρήση του 2005 κατέληξε η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας Βαράγκη, εξαιτίας του μικρού ύψους των προς διανομή κερδών.

Σε ότι αφορά την πορεία της εταιρίας για την τρέχουσα χρήση του 2006, η διοίκηση επικεντρώνεται στην εμπορική αναβάθμιση της θέσης της και στην ανάπτυξη και αναδιοργάνωση της παραγωγής της.

Στη λιανική αγορά του επίπλου σπιτιού προχωρά στην αναβάθμιση των εκθέσεων ”Δια Χειρός Βαράγκη” στα Νότια Προάστια της Αθήνας και στη Λευκωσία Κύπρου με τη μεταστέγασή τους σε νέους σύγχρονους χώρους.

Ειδικότερα για την Αθήνα προωθείται η μεταφορά του καταστήματος του Αλίμου στην περιοχή της Βούλας.

Σε ότι αφορά στην αγορά της Θεσσαλονίκης οργανώνεται η παρουσία στην αγορά Β2Β με την προώθηση των ολοκληρωμένων υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρία στους τομείς επαγγελματικού επίπλου, συστημάτων δόμησης γραφείου και ειδικών επαγγελματικών έργων.

Στην παραγωγή η Βαράγκης επενδύει στην έρευνα νέων μεθόδων και χρήση τεχνολογικών υλικών (R&D), και προβαίνει σε κινήσεις τεχνολογικής αναβάθμισης τμήματος της βιομηχανικής της μονάδας στο Σχηματάρι Βοιωτίας.

Π.Κ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v