Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Λαζαρίδης: Μέρισμα 0,035 ευρώ για το 2005

Τη διανομή μερίσματος 0,035 ευρώ ανά μετοχή, τη διεύρυνση του σκοπού της εταιρίας και την εκλογή του νέου Δ.Σ., ενέκρινε μεταξύ άλλων η ετήσια γενική συνέλευση της εταιρίας Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη, που συνήλθε σήμερα 23 Ιουνίου με απαρτία 75,03%. Ολοκληρώθηκαν οι νέες εγκαταστάσεις στο Καπανδρίτι Αττικής.

Λαζαρίδης: Μέρισμα  0,035 ευρώ  για το 2005
Τη διανομή μερίσματος 0,035 ευρώ ανά μετοχή, τη διεύρυνση του σκοπού της εταιρίας και την εκλογή του νέου Δ.Σ., ενέκρινε μεταξύ άλλων η ετήσια γενική συνέλευση της εταιρίας Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη, που συνήλθε σήμερα 23 Ιουνίου με απαρτία 75,03%.

Ειδικότερα, η γ.σ. ενέκρινε τη διανομή μερίσματος συνολικού ποσού 553.168,00 ευρώ που αντιστοιχεί σε μέρισμα 0,035 ευρώ ανά μετοχή για τη χρήση του 2005. Δικαιούχοι του μερίσματος είναι οι μέτοχοι της εταιρίας με την λήξη της συνεδρίασης του ΧΑ την Δευτέρα 07/08/2006.

Από την Τρίτη 08/08/2006 οι μετοχές της εταιρίας θα διαπραγματεύονται στο ΧΑ χωρίς το δικαίωμα για μέρισμα χρήσης 2005. Ως ημερομηνία έναρξης καταβολής του μερίσματος αποφασίστηκε η 17/08/2006.

Επίσης, εγκρίθηκε η διεύρυνση του σκοπού της εταιρίας και η τροποποίηση του άρθρου 4 του καταστατικού. Στον υφιστάμενο σκοπό της εταιρίας προστέθηκε η εκμετάλλευση εστιατορίου.

Ακόμα, η γενική συνέλευση αποφάσισε και εξέλεξε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας για την επόμενη πενταετία τους κάτωθι:

1. Κων/νος Λαζαρίδης, Πρόεδρος του Δ.Σ & Δ/νων Σύμβουλος (εκτελεστικό).

2. Ιουλία συζ. Κων.Λαζαρίδη, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ & Δ/νων Σύμβουλος (εκτελεστικό).

3. Γεώργιος Ζάχαρης, Δ/νων Σύμβουλος (εκτελεστικό).

4. Ιωάννης Οξυζίδης, Μέλος του Δ.Σ (εκτελεστικό).

5. Ανδρέας Ματθίδης, Μέλος του Δ.Σ (εκτελεστικό).

6. Παναγιώτης Κογκαλίδης, Μέλος του Δ.Σ (μη εκτελεστικό).

7. Ντινάκης Αθανάσιος, Μέλος του Δ.Σ (μη εκτελεστικό - ανεξάρτητο).

8. Γεώργιος Χαρίσκος, Μέλος του Δ.Σ (μη εκτελεστικό - ανεξάρτητο).

Κατά τη διάρκεια της γ.σ. η εταιρία ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκαν οι νέες εγκαταστάσεις της στο Καπανδρίτι Αττικής οι οποίες περιλαμβάνουν:

α) Οινοποιητική μονάδα για την παραγωγή οίνων από σταφύλια βιολογικής καλλιέργειας.

β) Χώρους για τη διοργάνωση κοινωνικών και εταιρικών εκδηλώσεων και συνεδρίων.

Η ανωτέρω δραστηριότητα της διοργάνωσης εκδηλώσεων αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά τον κύκλο εργασιών και την κερδοφορία της εταιρίας από το 2007.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v