Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κλουκίνας: Ομολογιακό δάνειο 10 εκατ. ευρώ

Άνοδο μεγεθών μεταξύ 25 και 30% αναμένει για τρέχον έτος η Ι. Κλουκίνας- Ι. Λάππας, ενώ ήδη στο πρώτο εξάμηνο οι πωλήσεις από τις εμπορικές δραστηριότητες της εταιρείας ”τρέχουν” με 27,7%. Η γενική συνέλευση ενέκρινε μέρισμα 0,18 ευρώ και ομολογιακό δάνειο ύψους 10 εκατ. ευρώ.

Κλουκίνας: Ομολογιακό δάνειο 10 εκατ. ευρώ
Άνοδο μεγεθών μεταξύ 25 και 30% αναμένει για τρέχον έτος η Ι. Κλουκίνας- Ι. Λάππας, ενώ ήδη στο πρώτο εξάμηνο οι πωλήσεις από τις εμπορικές δραστηριότητες της εταιρείας ”τρέχουν” με 27,7%.

Αυτό επεσήμανε η διοίκηση κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης σήμερα, η οποία ενέκρινε μέρισμα 0,18 ευρώ ανά μετοχή.

Δικαιούχοι του ως άνω μερίσματος είναι οι μέτοχοι της εταιρίας κατά τη λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών της 28ης Ιουνίου 2006.

Από την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2006, οι μετοχές της εταιρίας θα διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο Αθηνών χωρίς το δικαίωμα μερίσματος χρήσης 2005.

Η πληρωμή του μερίσματος θα πραγματοποιηθεί μέσω της Εθνικής Τράπεζας, από την Παρασκευή 7 Ιουλίου 2006 έως και την Παρασκευή 6 Ιουλίου 2007.

Οι μέτοχοι ενέκριναν επίσης την έκδοση ομολογιακού δανείου ύψους 10 εκατ. ευρώ για τη μείωση του βραχυπρόθεσμου δανεισμού και για τη χρηματοδότηση νέων επενδύσεων.

Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι επαφές της διοίκησης για την έλευση στην Ελλάδα νέας εμπορικής αλυσίδας.

Αν και η διοίκηση δεν αναφέρθηκε στο όνομα, πληροφορίες αναφέρουν ότι η νέα εμπορική αλυσίδα είναι η ιταλική Colors and Beauty, με δραστηριότητα στην εμπορία γυναικείων καλλυντικών και αξεσουάρ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v