Lavipharm: Διευκρινίσεις για Trinipatch

Διευκρινίσεις σχετικά με το διαδερμικό σύστημα νιτρογλυκερίνης (Trinipatch), διατυπώνει η διοίκηση της Lavipharm, σχολιάζοντας σχετικό δημοσίευμα του τύπου, με τίτλο ”Lavipharm: To τσιρότο και τα limit up”.

Lavipharm: Διευκρινίσεις για Trinipatch
Διευκρινίσεις σχετικά με το διαδερμικό σύστημα νιτρογλυκερίνης (Trinipatch), διατυπώνει η διοίκηση της Lavipharm, σχολιάζοντας δημοσίευμα της εφημερίδας ”Σύμβουλος” με τίτλο ”Lavipharm: To τσιρότο και τα limit up”.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Lavipharm, τo διαδερμικό σύστημα νιτρογλυκερίνης της εταιρίας αφορά την αντιμετώπιση της στηθάγχης και κυκλοφορεί ήδη σε αρκετές χώρες από πολυεθνικές φαρμακευτικές εταιρείες, με τις οποίες η Lavipharm έχει συνάψει σύμβαση εμπορικής εκμετάλλευσης και διανομής.

Σημειώνεται, πως πρόσφατα κυκλοφόρησε και στον Καναδά από τη φαρμακευτική εταιρία Novartis, όπως ανακοινώθηκε στις 27 Ιουνίου 2006 προς ενημέρωση των αρμόδιων χρηματιστηριακών αρχών και του επενδυτικού κοινού.

Επιπλέον, τονίζεται, πως κατόπιν των ανωτέρω, είναι σαφές ότι το διαδερμικό σύστημα νιτρογλυκερίνης που κυκλοφορεί στον Καναδά δεν σχετίζεται με το διαδερμικό σύστημα κατά του πόνου, για το οποίο η Lavipharm αναμένει έγκριση από τον Αμερικανικό Οργανισμό Φαρμάκου.

Όπως επισημαίνεται, η εταιρία με επιστολή της προς την εφημερίδα έχει ζητήσει τη διάψευση ή διόρθωση της είδησης, με στόχο τη διάχυση ορθής κι έγκυρης ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v