Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

PLIAS: Από 10/7 έως 24/7 η αύξηση κεφαλαίου

Από 10 Ιουλίου έως 24 Ιουλίου θα διαρκέσει η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας Plias με καταβολή μετρητών και δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων σε αναλογία (1,9) νέες κοινές ανώνυμες μετοχές για κάθε (1) παλαιά κοινή ανώνυμη μετοχή.

PLIAS: Από 10/7 έως 24/7 η αύξηση κεφαλαίου
Από 10 Ιουλίου έως 24 Ιουλίου θα διαρκέσει η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας Plias με καταβολή μετρητών και δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων σε αναλογία (1,9) νέες κοινές ανώνυμες μετοχές για κάθε (1) παλαιά κοινή ανώνυμη μετοχή.

Η περίοδος διαπραγμάτευσης του δικαιώματος ορίστηκε το διάστημα από 10/7/2006 - 18/7/2006.

Δικαίωμα προτίμησης στην παρούσα αύξηση με καταβολή μετρητών έχουν οι μέτοχοι - κάτοχοι μετοχών της εταιρίας κατά την λήξη της συνεδρίασης του Χ.Α. της 3/7/2006.

Από την 4/7/2006 οι μετοχές της εταιρίας θα διαπραγματεύονται στο Χ.Α. χωρίς δικαίωμα συμμετοχής στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών.

Τα δικαιώματα που δεν θα ασκηθούν μέχρι τη λήξη της περιόδου άσκησης (δηλαδή έως και την 24/7/2006) παύουν να ισχύουν. Η άσκηση του δικαιώματος προτίμησης θα γίνεται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες σε όλο το δίκτυο των καταστημάτων της Εθνικής Τράπεζας.

Υπενθυμίζεται, ότι η έκτακτη γενική συνέλευση της Plias στις 24/05/2006 αποφάσισε την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας κατά 20.450.560,32 ευρώ, με την έκδοση 63.908.001 νέων κοινών ανωνύμων μετοχών, ονομαστικής αξίας 0,32 ευρώ εκάστη, με καταβολή μετρητών και δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων.

Μετά την ανωτέρω αύξηση, το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας θα ανέρχεται σε 31.214.013,12 ευρώ και θα διαιρείται σε 97.543.791 κοινές ανώνυμες μετοχές, ονομαστικής αξίας 0,32 ευρώ η κάθε μία. Τα συνολικά έσοδα της έκδοσης θα ανέλθουν σε 20.450.560,32 ευρώ.

Δικαίωμα συμμετοχής στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου έχουν οι παλαιοί μέτοχοι με αναλογία (1,9) νέες κοινές ανώνυμες μετοχές για κάθε (1) παλαιά κοινή ανώνυμη μετοχή. Η τιμή διάθεσης των νέων μετοχών ανέρχεται σε 0,32 ευρώ ανά μετοχή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο