Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Centric: Μέρισμα 0,02 ευρώ, νέο Δ.Σ.

Τη διανομή μερίσματος 0,02 ευρώ ανά μετοχή ενέκρινε, μεταξύ άλλων, η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας Centric Πολυμέσα, που πραγματοποιήθηκε σήμερα 30 Ιουνίου 2006, με απαρτία 62,21%. Αντικατάσταση μέλους του Δ.Σ.

Centric: Μέρισμα 0,02 ευρώ, νέο Δ.Σ.
Τη διανομή μερίσματος 0,02 ευρώ ανά μετοχή ενέκρινε, μεταξύ άλλων, η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας Centric Πολυμέσα, που πραγματοποιήθηκε σήμερα 30 Ιουνίου 2006, με απαρτία 62,21%.

Δικαιούχοι του μερίσματος είναι οι κ.κ. μέτοχοι κάτοχοι μετοχών της εταιρίας κατά τη λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών της Δευτέρας, 21ης Αυγούστου 2006.

Από την 22η Αυγούστου 2006, ημέρα Τρίτη, οι μετοχές της εταιρίας διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο Αθηνών χωρίς το δικαίωμα απολήψεως μερίσματος επί των κερδών της χρήσεως 2005.

Η καταβολή του μερίσματος θα διενεργηθεί νομίμως και θα αρχίσει από την 30η Αυγούστου 2006.



Επίσης, η Γ.Σ. ενέκρινε την αναπλήρωση του παραιτηθέντος μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Αλέξανδρου Κοτσαύτη υπό του κ. Νικόλαου Κωνσταντόπουλου, η οποία απεφασίσθη με την από 04-11-2005 Απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας.

Στη συνέχεια εξελέγη νέο Διοικητικό Συμβούλιο αποτελούμενο από τους κ.κ. Ροδόλφο Οντόνι, Λεωνίδα Κοντογιάννη, Μαρία Αρβανίτη, Νικόλαο Κωνσταντόπουλο, Ιωάννη Καποδίστρια, Εμμανουήλ Βλάση και Νικόλαο Γεωργούλα, συγκροτηθησόμενο σε σώμα νομίμως, οπότε και θα καθοριστούν οι ιδιότητες ενός εκάστου των μελών, καθώς επίσης και οι αρμοδιότητες και πληρεξουσιότητες εκπροσώπησης της εταιρίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v